Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Natālijas Portmanes aizvietotāja neapmierināta

Raivis Žvagiņš, kinokino.lv., 26.03.2011. 13:54

Kārtējās runas par un ap "Melnā gulbja" galvenās lomas atveidotāju Natāliju Portmani un viņas aizvietoāju Sāru Leinu sacēlušas ažiotāžu, raksta Slashfilm.com.
Natālijas Portmanes aizvietotāja neapmierināta

Viens no iespaidīgākajiem elementiem Darena Aronofska filmā "Melnais gulbis" bija Natālijas Portmanes aktierspēle, kas viņai atnesa Oskaru. Portmanei nācās pārliecināt skatītāju baleta ainās, tāpēc aktrise ilgu laiku smagi strādāja pie savas dejotprasmes.

"Melnā gulbja" horeogrāfs un topošais Portmanes vīrs Bendžamins Millepīds intervijā "LA Times" stāsta, ka Natālija redzama 85 procentos no baleta ainām, bet baletdejotāja Sāra Leina uzskata citādāk.

Portmanes aizvietotāja domā, ka filmas veidotāji vēlas atstāt noslēpumā viņas patieso ieguldījumu baleta ainās: „Viņi [filmas veidotāji] vēlējās radīt priekštatu, ka Natālijai ir brīnumains talants un ka aktrise cītīgi piestrādāja pie tā, protams, Oskara dēļ. Tas pazemo ne tikai mani, bet arī profesiju, jo ar baletu nodarbojos jau 22 gadus. Vai aktrise pusotra gada laikā varētu kļūt par lielisku pianistu?"

Sāra Leina uzskata, ka horeogrāfa apgalvojumi ir nepatiesi, norādot, ka Natālija redzama tikai 5 procentos no dejošanas ainām, bet pārējās esot pati baletdejotāja. Ja Leinas apgalvojumi izrādīsies patiesi, var tikai minēt, kāds būs šī strīda iznākums.

Piedāvājam noskatīties video, kurā redzams, kā filmā tika pielietoti specefekti.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv

Publicitātes foto, Sāra Leina

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV