Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Penelope Krusa piedalīsies Vudija Alena filmā

kinokino.lv, 08.04.2011. 17:09

Režisors atkārtoti sadarbosies ar godalgoto spāņu aktrisi Penelopi Krusu, informē Entertainment Weekly.
Penelope Krusa piedalīsies Vudija Alena filmā

Kā zināms, Krusa par dalību Vudija Alena filmā "Vikija Kristīna Barselona" saņēma Oskara balvu (labākā otrā plāna aktrise). Pagaidām gan aktrise ir ļoti noslēpumaina par gaidāmo projektu, taču to, ka filmēsies pie leģendārā režisora, viņa apstiprina.

„Viņš ir ļoti noslēpumains. Es nezinu, ko es drīkstu atklāt un ko nedrīkstu. Tā būs Vudija Alena filma. Taču neko vairāk par varoņiem vai sižetu es tagad nevaru izpaust", intervijā stāsta Penelope Krusa. Penelope Krusa drīzumā būs redzama filmā "Karību jūras pirāti 4".

Savukārt Vudijs Alens ir paziņojis, ka grasās uzņemt filmu, kuras darbība risinās Romā. Iespējams, ka runa ir par šo projektu. Kamēr tiek gaidīti jaunumi, atgādinām, ka šogad uz ekrāniem iznāks Alena aktuālais darbs (katru gadu pa filmai!) – "Pusnakts Parīzē", kurā redzēsim gan kino zvaigznes, gan Francijas prezidenta dzīvesbiedri.

Ziņa pubicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV