Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Galerijā "Wheels and Pictures" apskatāma fotogrāfiju izstāde „Himalaju takas"

Galerija "Wheels and Pictures", 19.04.2011. 17:22

Atklāta Ginta Gritāna fotogrāfiju izstāde „Himalaju takas" Nepālā un Butānā, kas liek uzdot eksistenciālus jautājumus un to cik maz ir vajadzīgs laimei un cik daudz jau ir dots. Ginta Gritāna fotogrāfiju izstāde aplūkojama līdz 11.maijam galerijā "Wheels and Pictures" Rīgā, Brīvības ielā 40 katru darbdienu no pulksten 11:00 līdz 19:00 un sestdienās no pulksten 12:00 līdz 16:00. Lieldienu brīvdienās no 22.aprīļa līdz 25.aprīlim galerija "Wheels and Pictures" būs slēgta.
Galerijā "Wheels and Pictures" apskatāma fotogrāfiju izstāde „Himalaju takas"

Fotogrāfijas ir atlasītas no autora ceļojumiem - pastaigām pa Himalaju takām Nepālā un Butānā, laika posmā no 2006. līdz 2009. gadam. Takas tradicionāli sākas no civilizētas Himalaju ielejas, kas lēni pāriet augstkalnu takās - 4km un augstāk par jūras līmeni. Pakāpeniski virzoties uz augšu un līdz ar to attālinoties no ierastā komforta, domas un vēlmes kļūst vienkāršas, kā rezultātā uz pasauli var palūkoties no cita redzes punkta, pārvērtējot un saprotot, cik maz ir vajadzīgs laimei un cik daudz jau ir dots. Ja šāda ceļojuma laikā tiek uzdots jautājums, ko es šeit daru un kāpēc es te esmu – tad ceļojums ir izdevies.

Galerija "Wheels and Pictures"
Tālr.: 67 280 924
e-pasts: info@wheelsandpictures.lv

www.wheelsandpictures.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV