Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Dokumentālā filma "Foo Fighters Back And Forth" ekskluzīvā seansā

Zane Caune, 02.05.2011. 16:25

Tikai vienā seansā 10. maijā k/t "Kino Citadele" skatītājiem un klausītājiem piedāvās dokumentālo filmu par populāro un veiksmīgo amerikāņu rokgrupu "Foo Fighters", kam sekos jaunākā albuma "Wasting Light" izpildījums 3D formātā.
Dokumentālā filma "Foo Fighters Back And Forth" ekskluzīvā seansā

Dokumentālā filma "Foo Fighters Back and Forth" ir hronika, kurā iemūžināta grupas "Foo Fighters" 16 gadus ilgā vēsture no grupas pirmajām dziesmām kasešu demo versijā, ko Deivs Grols ierakstīja, vēl būdams grupas "Nirvana" bundzinieks līdz Grammy balvai, vairākiem platīna diskiem, arēnu un stadionu hedlaineru slavai, kļūstot par vienu no nozīmīgākajām rokgrupām pasaulē.

Vairāk informācijas: www.forumcinemas.lv/concerts

Biļešu cenas: k/t kasēs 6.90 Ls

Kino Kluba biedriem 6.30 Ls

Producents Naidžels Sinklērs ("No Direction Home: Bob Dylan", "Amazing Journey the Story of the Who", "The Last Play at Shea") sadarbībā ar otru producentu un režisoru, Emmy balvas ieguvēju Džeimu Molu, studijas "Exclusive Media Group's Spitfire Pictures") dokumentālajā filmā "Foo Fighters Back and Forth" kulmināciju sasniedz līdz ar grupas jaunā albuma "Wasting Light" radīšanu - procesu, kurā grupa sper soli uz priekšu, atgriežoties pie tās pirmsākumiem un radot analogo ierakstu Grola garāžā. Nekādu datoru, nekādas programmatūras - tikai grupa, kas garāžā ieraksta albumu lentē. Jaunais ieraksts arī iezīmē "Foo Fighters" pirmo lielo sadarbības projektu ar leģendāro producentu Baču Vigu, ar kuru Grols strādāja kopā, arī ierakstot "Nirvanas" klasisko albumu "Nevermind".

"Šī dokumentālā filma ir lielisks atgādinājums, kāpēc "Foo Fighters" ir pelnījusi, lai to ierindotu starp pasaules izcilākajām rokgrupām. Lai par to pārliecinātos, noskatieties "Back and Forth"".
Džims Heringtons, San Jose Mercury News.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV