Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Muzeju nakts Latvijas Okupācijas muzejā

Inese Krieviņa, 10.05.2011. 14:12

Šogad Muzeju nakts akcijas ietvaros Latvijas Okupācijas muzejs aicinās apmeklētājus atgriezties Dziesmotās revolūcijas laikā, kad Dziesma iedvesmoja un vienoja Baltijas tautas trešajai Atmodai.
Muzeju nakts Latvijas Okupācijas muzejā

Dziesmai bija nenovērtējama loma Latvijas, Lietuvas un Igaunijas tautu vienotības apziņā un neatkarības deklarēšanā 1990. gadā.

Muzeju naktī, 14. maijā, no pulksten 19.00 Latvijas Okupācijas muzejs apmeklētājus sagaidīs ar Atmodas laika latviešu, lietuviešu un igauņu patriotiskajām dziesmām un foto projekcijām muzeja skatlogā.

No pulksten 20.00 muzicēs Okupācijas muzeja kaimiņi - vīru kopa „Vilki", folkloras un seno cīņu kopa „Vilkači", folkloras kopa „Laiva" un folkgrupa „Baobabs", kam ikdienā muzejs laipni atvēlējis mēģinājumu telpas.

No pulksten. 19.00 līdz 01.00 apmeklētāji bez maksas varēs apskatīt muzeja ekspozīciju un mūsu kaimiņu lietuviešu veidoto izstādi „Lietuva. Pirmie okupācijas gadi".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV