Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

"Red Bull BC One" pēcballītē uzstāsies Gacho

Lana Daniela, 10.05.2011. 17:14

Sestdien, 14. maijā, klubā "Godvil" redzēsim Baltijas labākos breakdance meistarus "Red Bull BC One" Baltijas atlasē. Tajā noskaidrosies, kurš startēs tālāk Stambulā un cīnīsies par iespēju piedalīties "Red Bull BC One" Pasaules čempionātā Sanktpēterburgā. Sacensību atskaņas sarīkojumā priekšnesumus rādīs arī pasākuma tiesnieši, vieni no labākajiem pasaules B-Boys - Lilou no Francijas, Benny no Vācijas un Tony Rock no Krievijas.
"Red Bull BC One" pēcballītē uzstāsies Gacho

Sarīkojumā ar koncertu uzstāsies arī Gacho. Mūziķa menedžments sola: "Būsim pilnā sastāvā ar bungām un šis koncerts būs īpašs, savādāks un pārpildīts ar enerģiju tā, ka klubam jumts paliks bez šīferiem. Vēl varam piebilst, ka šis koncerts būs pirmais pēc tūres, tātad – ar jaunu elpu."

"Red Bull BC One Baltijas" atlases pasākuma norise

Piektdien, 13. maijā, plkst. 19.00 sākas workshop jeb radošā darbnīca ar Tony Rock no Krievijas. Visi Baltijas B-Boys laipni aicināti iemācīties kādu jaunu kustību, nospodrināt kādu breakdance elementu un paņemt visu, ko ar savām zināšanām spēj dot Santpēterburgas dejotājs no Top 9 crew. Radošajai darbnīcai nav jāpiesakās, ieeja bez maksas.
Adrese: Brīvības 224, 2. stāvā (deju studijā Dzirnas).

Sestdien, 14. maijā, plkst. 13.00 sāksies "Red Bull BC One" Baltijas atlase turpat Brīvības 224. 2. stāvā, kurā tiks izvēlēti 16 Baltijas labākie B-Boys. Tikai 16 labākajiem būs iespēja piedalīties galvenajā pasākuma daļā "Red Bull BC One" Baltijas atlasē plkst 19.00 klubā "Godvil". Visiem B-Boys, kas grib startēt Red Bull BC One Baltijas atlasē, jāreģistrējas www.redbull.lv . Atlases pirmajā daļā ieeja bez maksas, īpašas aproces nav nepieciešamas. Vakara pasākumā ieejas maksa Ls 2. Biļetes var iegādāties "Biļešu servisā" un pirms sarīkojuma pie kluba "Godvil" ieejas.

"Red Bull BC One" Baltijas atlase

2011. gadā breakdance sacensībās formātā "viens pret vienu" un "Red Bull BC One" Pasaules čempionāts piedzīvos ko interesantu - otro reizi septiņu gadu laikā piedalīties varēs jebkurš. Arī no Latvijas. Arī pavisam nezināms B-Boy, kas savu talantu apzināti slēpis no publikas acīm, tagad varēs iznākt un cīnīties par vietu pasaules finālā Krievijā, lai nokļūtu līdzās pasaules labākajiem break dance meistariem.

Sestdien, 14. maijā, plkst 19.00 klubā "Godvil" notiks "Red Bull BC One Baltic Cypher" – atlase, kurā latvieši, igauņi un lietuvieši cīnīsies par vienīgo biļeti uz nākamo čempionāta atlases līmeni – pasaules kvalifikācijas sacensībām Stambulā. Ikviens var kļūt par šo aizraujošo sacensību liecinieku un novērtēt ne tikai Baltijas dalībnieku labākās break dance kustības, bet arī pasaules līmeņa priekšnesumu, jo pasākumu tiesās trīs atzīti break dance pasaules dejotāji: Lilou no Francijas (Red Bull BC One čempions 2005. un 2009. gadā), Benny no Vācijas (Flying Steps crew) un šī gada pasaules čempionāta mājvietas pārstāvis Tony Rock no Krievijas (Top 9 crew). „Red Bull BC One Baltic Cypher" vadīs MC Trix no Apvienotās Karalistes, bet muzikālo atmosfēru nodrošinās DJ Mamania (LT), AG (LV) un DJ Möls (EE). Pasākuma afterparty ar koncertu iegriezīs Gacho, bet pasākuma laikā gaid;ams speciāls priekšnesums no MC Trix (UK) & DJ Mesia (GER) dzīvajā ar savu „James Brown show". „Ja tomēr jūti sevī spēku būt dalībniekos, ne skatītājos, reģistrējies Red Bull BC One Baltic Cypher www.redbull.lv," iedrošina sarīkojuma organozatori.

"Red Bull BC One" Pasaules čempionāts

"Red Bull BC One" ir pasaules nozīmīgākās break dance sacensības formātā "viens pret vienu". Pirmsākumi b-boy cīņām jeb batliem meklējami tieši 1-pret-1 sacensībās. Pēdējo 15 gadu laikā šī veida cīņas palikušas ēnā un priekšplānā izvirzījušās crew jeb komandas sacensības. Red Bull mērķis ir atgriezties pie break dance izcelsmes un parādīt b-boy kultūru visspēcīgākajā un tīrākajā veidā.

2011. gadā šajās sacensībās ir iespēja piedalīties jebkuram, jo visā pasaulē notiek 27 Red „Bull BC One Cypher" atlases pasākumi, kam tālāk seko piecas pasaules kvalifikācijas Brazīlijā, ASV, Spānijā, Turcijā un Taivānā. Katras kvalifikācijas uzvarētājs iegūst pa biļetei uz finālu 26. novembrī Sanktpēterburgā, tātad kopā šajās kvalifikācijās tiks izcīnītas piecas vietas. Vēl vienu vietu automātiski iegūst pagājušā gada „Red Bull BC One" Pasaules čempionāta uzvarētājs no Brazīlijas Neguin. Pārējie desmit fināla dalībnieki tiks izvēlēti kā līdz šim – ar starptautiskas ekspertu komandas palīdzību, kas dod iespēju labākajiem dejotājiem ar labāko reputāciju, raksturu un vietu B-Boy pasaulē nokļūt labāko sešpadsmitniekā.

Vairāk informācijas:
Par Baltijas atlasi: www.redbull.lv
Par Pasaules čempionātu: www.redbullbcone.com
Facebook: http://www.facebook.com/redbullBCOne

Video: www.redbullcontentpool.com
Foto: images.redbullcontentpool.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV