Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Tims Bērtons tomēr neuzņems "Maleficent"

kinokino.lv, 17.05.2011. 13:07

Režisors Tims Bērtons atteicies no iespējas režisēt "Dinseja" paspārnē esošās filmu "Maleficent", raksta The Hollywood Reporter.
Tims Bērtons tomēr neuzņems "Maleficent"

Pagaidām gan nav sīkākas informācijas par iemesliem, kāpēc Tims Bērtons pametis projektu, taču, neskatoties uz to, "Maleficent" netiks nolikta atcelto filmu plauktā, jo filmas "Alise brīnumzemē" scenārija autore Linda Vulvertone nekur prom nedomāt iet un piekritusi turpināt darbu pie scenārija klasiskās animācijas filmas "Guļošā princese" atstātam par ļauno raganu, kuras plānos ir nogalināt princesi.

Arī Disnejs nedomā sēdēt uz vietas un pārdzīvot par Bērtona izvēli, jo jau sākuši meklēt viņa aizvietotāju. Šobrīd par vienu no potenciālajiem kandidātiem tiek uzskatīts Deivids Jeitss, kurš pazīstams kā Harija Potera filmu režisors.

Savukārt aktieru sastāvā viens no spilgtākajiem varētu būt Andželinas Džolijas vārds, kura vienošanās gadījumā atveidotu galveno varoni – ļauno raganu.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Tims Bērtons

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV