Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Bērtons nolūko Dauniju junioru filmā "Pinokino"

Raivis Žvagiņš, kinokino.lv., 09.01.2012. 12:43

Filmu "Alise brīnumzemē", "Edvards Šķērrocis" režisors Tims Bērtons studijas Warner Bros. filmā "Pinokino" vēlas redzēt aktieri Robertu Dauniju junioru, vēsta The Hollywood Reporter.
Bērtons nolūko Dauniju junioru filmā "Pinokino"

Lai arī režisors Tims Bērtons joprojām nav piekritis studijas Warner Bros. piedāvājumam režisēt filmu, viņš ir ieinteresēts iesaistīties projektā. Ja Bētona nākamā filma nebūs "Pinokino", tad Warner Bros. nāksies meklēt citu režisoru kārtējam itāļu rakstnieka Karlo Kolodi klasikas "Pinokio" ekranizējumam.

Bērtons nācis klajā ar vēlmi kokgriezēja Džepeto lomā redzēt aktieri Robertu Dauniju junioru ("Dzelzs vīrs", "Šerloks Holmss"). Ja Daunijs piekritīs piedāvājumam, tad tas atkal savedīs kopā aktieri un studiju, jo iepriekš veiksmīgi strādāts pie filmas "Šerloks Holmss", kuras turpinājumu "Ēnu spēles" joprojām izrāda Latvijas kinoteātros.

Atgādinām, ka arī režisoram Giljermo Del Toro padomā "Pinokio" versija, kas tiks pasniegta pavisam citādākā formā, nekā to pierasts redzēt klasiskajā variantā, padarot to daudz asāku un elpu aizraujošāku nekā to pasniedza Disnejs.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Foto: Roberts Daunijs juniors un Tims Bērtons. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV