Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Skārleta Johansone ieraksta dziesmu filmai

kinokino.lv, 30.05.2011. 09:54

Aktrise Skārleta Johansone sadarbojas ar britu grupu "Massive Attack", lai ierakstītu dziesmu gaidāmās meksikāņu filmas "Dias de Gracia" (Days of Grace) skaņu celiņam.
Skārleta Johansone ieraksta dziesmu filmai

"Dias de Gracia" ir Everardo Gauta režisēts trilleris par slepkavību un cilvēku nolaupīšanu, kas sadalīts trīs atsevišķos stāstos, katrs no kuriem noris cita Pasaules Kausa fināla laikā 2002., 2006. un 2010. gadā. Katra segmenta muzikālā pavadījuma veidošana uzticēta citam komponistam, dažādu noskaņu un skaņdarbu „tipu" iegūšanai.

2002. gada pasaules čempionāta fināla stāsts ticis Nikam Keivam un Vorenam Elisam. 2006. gada segmenta soundtreka kompozīcija uzticēta Attikusam Rosam, savukārt pavadījumu 2010. gada stāstam aranžēs japāņu komponists Šigeru Umebijašī.

Skārleta Johansone kinolentei ierakstījusi Džordža Geršvina dziesmas "Summertime" versiju, kuras izveidei aktrise sadarbojusies ar Bristoles grupu "Massive Attack". Šis gan nav pirmais godalgotās aktrises sniegums mūzikas jomā - 2008. gadā Johansone izdeva albumu "Anywhere I Lay My Head", kurā ieakstījusi Toma Veitsa dziesmu kaverversijas.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Skārleta Johansone

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV