Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Leonardo Di Kaprio filmēsies Tarantino filmā

kinokino.lv, 02.06.2011. 12:14

Lai arī pagaidām tas nav oficiāli apstiprināts, Kventina Tarantino nākamajā filmā galveno ļaundari spēlēs Leonardo Di Kaprio.
Leonardo Di Kaprio filmēsies Tarantino filmā

Kā raksta Totalfilm un citi portāli, projektā iesaistīta persona (redaktors Džefs Goldsmits) ir pavēstījis, ka Di Kaprio spēlēs centrālo ļaundara lomu filmā "Django Unchained". Interesants ir fakts, ka Tarantino vēlējās, lai Di Kaprio filmējas "Bēdīgi slavenajos mērgļos", taču, kā zināms, tas nenotika. Iespējams, Di Kaprio tiks pie lomas jaunajā filmā.

Esam ziņojuši par režisora un scenārista Kventina Tarantino gaidāmo projektu ar nosaukumu "Django Unchained" – filmu, kas tiks uzņemta spageti-vesternu manierē. Tarantino ir pabeidzis darbu pie filmas scenārija, bet filmēšanas sākums paredzēts šoruden.

"Django Unchained" būs stāsts par kādu vergu, kurš ir atbrīvots, bet dodas atriebties plantāciju īpašniekam un izglābt savu sievu. Tiek ziņots, ka režisors titullomā vēlas redzēt Vilu Smitu, taču pagaidām nav zināma Smita vai viņa pārstāvju atbilde.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Leonardo Di Kaprio

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV