Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

"Paģiras 2" uzstāda jaunu kases rekordu

kinokino.lv, 21.06.2011. 09:19

Toda Filipsa kases grāvējs kļūst par visu laiku ienesīgāko R-rated komēdiju, iekasējot 488 miljonus. Filma nedēļas nogalē apsteidza 2009.gada oriģinālu
"Paģiras 2" uzstāda jaunu kases rekordu

Komēdijas "Paģiras" turpinājums, kurā draugu trijotne pavada traku nakti Bangkokā un pēc tam cenšas atšķetināt notikušo, pasaules mērogā iekasējis 488 miljonus ASV dolāru, kļūstot par visu laiku ienesīgāko komēdiju ar vecuma cenzu R. R jeb Restricted pēc ASV filmu klasifikatora nozīmē to, ka skatītājus, kas nav sasnieguši 17 gadu vecumu, kinozālē laiž tikai pieaugušo pavadībā. Latvijas ekvivalents tam ir 16+ vai 18+ (līdz 16 vai 18 gadu vecumam neiesaka, par to lemj filmas izplatītājs).

Filma rekordu sasniedza savā ceturtajā nedēļas nogalē, proti, 55 valstīs, to skaitā Latvijā, tā no 17.līdz 19.jūnijam iekasējusi 21,4 miljonus. Kopējie kases ieņēmumi starptautiskajā arēnā sasniedz 256 miljonus, bet ASV – 232 miljonus.

Savukārt abu filmu kopējā kase pārsniedz vienu miljardu dolāru.

Nupat studijai "Warner Bros." izdevies atrisināt tā saucamo "tetovējuma konfliktu", proti, tiesvedība ir beiguses. Lai arī nianses netiek atklātas, tiek ziņots, ka tetovējums no filmas netiks izņemts (pastāvēja iespēja, ka tetovējums tiek digitāli izņemts filmas DVD un Blu-Ray versijā).

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, kadrs no filmas "Paģiras 2"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV