Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Roulinga atklāj mājaslapu "Pottermore"

Raivis Žvagiņš, kinokino.lv., 29.06.2011. 10:48

Pasaulslavenā grāmatu sērijas par Hariju Poteru autore Dž.K.Roulinga uzrunā piedzīvojumu stāsta cienītājiem paziņojusi par mājaslapas Pottermore.com atklāšanu.
Roulinga atklāj mājaslapu "Pottermore"

Kā ziņo The Hollywood Reporter, mājaslapa būs interaktīva vietne, kas tās lietotājiem sniegs interesantu pieeju Harija Potera grāmatu sērijām, radot piedzīvojumiem bagātu pieredzi.

Pagaidām mājaslapa darbojas reģistrēšanās režīmā, proti, lietotāji iesniedz savu e-pastu, lai pēc tam pirmie uzzinātu, kad "Pottermore" pasaule tiks atklāta pilnībā. Plānots, ka tas notiks oktobrī, tomēr mājaslapā minēts, ka 31. jūlijā tiks paziņots, kā mājaslapas sniegtās iespējas izpētīt un izmēģināt pirmajam.

Zemāk redzamajā video Dž.K.Roulinga stāsta, ka viņa pati arī piedalīsies un iesaistīsies mājaslapas Pottermore.com veidošanā un ziņu publicēšanā, piebilstot to, ka tiks ievietota papildus informācija par vēl neredzētām un nezināmām stāsta sižeta detaļām.

Pēdējā no Harija Potera sērijas filmām "Harijs Poters un Nāves dāvesti: otrā daļa" uz ekrāniem Latvijā tiks izrādīta no 14. jūlija.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV