Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Sarīkojums par bērniem un popularitāti

Maija Treile, 13.07.2011. 17:32

Trešdien, 20. jūlijā, plkst.17:30 Rakstniecības un mūzikas muzejā (Rīgā, Pils laukumā 2) notiks sarīkojums "Izšķīlies uz skatuves", kura tēma ir skatuves darbības un popularitātes ietekme uz bērniem.
Sarīkojums par bērniem un popularitāti

Par darbu ar apdāvinātiem bērniem stāstīs bērnu vokālā ansambļa Dzeguzīte vadītāja Daila Martinsone, kādreizējie ansambļa dziedātāji Līga Kreicberga un Kārlis Būmeisters dalīsies atmiņās par piedzīvoto un vērtēs, kā viņiem pieaugušā vecumā palīdz bērnībā gūtais skatuves rūdījums. LTV producente Irēne Grūzīte stāstīs par pieredzi, strādājot ar mazajiem dziedātājiem bērnu Eirovīzijas konkursā. Savukārt, psiholoģe Dace Medne sniegs komentāru par agras popularitātes un lielas atbildības ietekmi uz bērnu psihi.

Sarunā mēģināsim noskaidrot, kā dziedošie bērni jūtas, kļūstot populāri? Kā to uztver viņu vienaudži? Cik liela nozīme ir vecāku ambīcijām, cik pašu bērnu vēlmei atrasties uz skatuves? Cik liels ir risks saslimt ar zvaigžņu slimību? Vai skatuves gaitas ir ieguvums tālākajai dzīvei vai bērnības trauma?

Pasākumu vadīs RMM projektu kuratore Ligita Ašme.

Pasākuma laikā (no plkst. 17:30 līdz 19:00) bērniem būs iespēja piedalīties muzeja nodarbībā Mans zvaigžņu tērps, apskatīt izstādi un veidot savu tērpu papīra lellei.

Ieejas maksa pasākumā Ls 1,50, pensionāriem, studentiem un skolēniem – Ls 1 (cenā iekļauts izstāžu apmeklējums). Maksa par bērnu nodarbību – Ls 1.

Publicitātes foto: Kārļa Būmeistera „Dzeguzītes" laiku skatuves tērps

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV