Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Valts Pūce pasākumu ciklā "Latvijas mūziķi muzejam"

Maija Treile, 23.09.2011. 09:30

Trešdien, 28. septembrī, plkst. 17:30 Rakstniecības un mūzikas muzejs (Rīgā, Pils laukumā 2) aicina uz cikla "Latvijas mūziķi muzejam" sarīkojumu, kurā būs iespēja tikties ar komponistu Valtu Pūci, informē muzeja mājas lapas redaktore Maija Treile.
Valts Pūce pasākumu ciklā "Latvijas mūziķi muzejam"

Sarunā ar Valtu Pūci varēs uzzināt vairāk par komponista dzīves gaitām, ieskatīties viņa radošajā darbībā un muzicēšanā gan videofragmentos, gan dzīvā izpildījumā kopā ar Renāru Kauperu un Pūces etnogrāfiskā orķestra dalībniekiem.

Sekojot cikla Latvijas mūziķi muzejam tradīcijai, sarīkojuma noslēgumā apmeklētāji varēs redzēt, ko Valts Pūce dāvina Rakstniecības un mūzikas muzeja kolekciju krātuvei.

Sarīkojumu vadīs muzeja kolekciju kuratore, muzikoloģe Inese Žune.

Pasākumu cikla "Latvijas mūziķi muzejam" ietvaros muzejā jau viesojušies Arturs Maskats, Raimonds Ozols, Zigmars Liepiņš, Mārtiņš Boiko, Raitis Ašmanis, Inna Davidova un Imants Zemzaris.

Sarīkojuma laikā (no plkst. 17:30 līdz 19:00) darbojas bērnistaba. Bērniem no četru gadu vecuma būs iespēja piedalīties muzeja nodarbībā Kas muzejam vēderā?

Ieejas maksa sarīkojumā – Ls 1,50; pensionāriem, studentiem un skolēniem – Ls 1 (cenā iekļauts izstāžu apmeklējums); maksa par nodarbību bērniem – Ls 1.

Foto: Valts Pūce. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV