Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Francijas pirmā lēdija būs redzama Vudija Alena filmā

EasyGet.lv, 20.10.2011. 14:00

Nupat kā par meitiņas māmiņu kļuvusī Francijas prezidenta Nikolā Sarkozī dzīvesbiedre modele un aktrise Karla Bruni-Sarkozī drīz būs redzama Vudija Alena filmā "Pusnakts Parīze" (Midnight in Paris), informē "Acme Film".
Francijas pirmā lēdija būs redzama Vudija Alena filmā

Romantiskā komēdija "Pusnakts Parīzē", kas Rīgā būs skatāma sākot no 4. novembra, kļuvusi par līdz šim veiksmīgāko režisora piedāvājumu ASV kino skatītājiem un ievērojami pārspējusi iepriekšējos Alena kases rekordus. Sagaidāms, ka arī Eiropas un Latvijas kino skatītājiem šī filma ātri iepatiksies, jo Alena savdabīgajā piegājienā, ko viņš izmanto cilvēku dzīvesstila ekranizācijā skatītāji saskata savu un apkārt esošo cilvēku ikdienu.

Pusnakts Parīzē galvenie varoņi ir amerikāņu rakstnieks Ouens Vilsons (Owen Wilson), kurš šķiet kā "uzlabota" paša Alena versija un viņa līgava, kuri Parīzē bauda pirmskāzu brīvdienas. Saskarsme ar līgavas vecākiem, draugiem un Parīzi izraisa neatgriezeniskas pārmaiņas pāra attiecībās.

Oriģinālais nosaukums: "Pusnaks Parīzē" (Midnight in Paris)
Žanrs: romantiska komēdija
Režisors: Vudijs Alens (Woody Allen)
Lomās: Owen Wilson, Rachel McAdams, Kathy Bates, Michael Sheen, Marion Cotillard, Adrien Brody, Carla Bruni
Pirmizrāde Latvijā: 04.11.2011

Foto: kadrs no filmas "Pusnaks Parīzē". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV