Svētdiena, 12.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Valija, Ina, Ināra, Inārs;

Izsludināts go-go deju konkurss "Мisters un Мis GO-GO EROTS 2012"

EasyGet.lv, 06.01.2012. 12:10

Ikviens puisis un meitene, kam patīk dejot un ir vismaz 18 gadi, līdz 10. janvārim vēl var pieteikt dalību go-go deju konkursā "Мisters un Мis GO-GO EROTS 2012″, lai uzvarētu un laimētu galveno balvu – apmaksātu braucienu uz Turciju, informē BT 1 mediju koordinatore Inese Libere. Konkursu organizē SIA "Tessika" sadarbībā ar Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT 1.
Izsludināts go-go deju konkurss "Мisters un Мis GO-GO EROTS 2012"

Go-go – tā ir individuāla brīvā stila deja klubu mūzikas pavadījumā, kuras galvenais ierocis ir ritms, stils, seksualitāte un plastika.

Vērtīgas balvas

1. vietas ieguvēji – "Mis Go-Go Erots 2012″ un "MISTERS Go-Go Erots 2012″ – balvā saņem apmaksātus ceļojumus uz Turciju no tūrisma operatora "NOVATOURS". 2. vietas ieguvējiem balvā būs abonements Ls 80 vērtībā no Fitnesa akadēmijas "SPORTIMA" un speciālā balva no skaistuma skolas "BEAUTEK". Savukārt 3. vietas ieguvējiem balvā būs profesionāla fotosesija (Ls 50 vērtībā) erotiskos tērpos no studijas "Tessika.lv" un fotostudijas "JStyleStudio.lv". Visiem konkursa fināla dalībniekiem būs arī speciālbalvas no festivāla un konkursa sponsoriem.

Konkursa dalībnieki dejos uz labāko klubu skatuvēm un festivālā "Erots 2012"

Konkursa dalībnieki dejos Rīgas klubos, kā arī Ķīpsalā, festivālā "Erots 2012", kur notiks konkursa pusfināls un fināls.

Lai pieteiktu dalību konkursā, līdz 10. janvārim aizpildiet anketu www.Tessika.lv vai www.erots.lv .
20. janvāris – konkursa atlase naktsklubā "Šokolāde"
27. janvāris – konkursa atlase klubā "La Rocca"
16. februāris – pusfināla dalībnieku kārtas numuru izloze un "EROTS 2012" preparty labākajā Rīgas klubā "Сoyote Fly"
17. februāris – konkursa pusfināls festivālā "Erots 2012" Ķīpsalas hallē
18. februāris – konkursa fināls un apbalvošana festivālā "Erots 2012" Ķīpsalas hallē

Vērtēs žūrija un publika

Gan puišu, gan meiteņu dejotprasmi vērtēs ne tikai starptautiska žūrija – dejas profesionāļi un Latvijas labāko klubu pārstāvji –, bet arī publika – ikviens klubu un "Erota 2012" apmeklētājs.

Bezmaksas go-go deju nodarbības

Sadarbībā ar profesionālo klubu un erotisko deju studiju "Erodance Inspirity" pirmie 20 dalībnieki, kas pieteiksies konkursam, varēs saņemt vienu bezmaksas go-go deju nodarbību profesionālas pasniedzējas vadībā. Pirmā bezmaksas nodarbība notiks jau 6. janvārī plkst. 16.30. Ir iespējams pieteikties arī maksas nodarbībām. Vairāk informācijas: www.erodance.lv vai pa tālruni 28808993.

Gada "karstākais" pasākums – "Erots 2012"

Kā zināms, 17. un 18. februārī Ķīpsalas hallē notiks erotikas festivāls "Erots 2012", kas piedāvās plašu mīlas preču klāstu un sola krāšņu, erotikas piesātinātu un daudzveidīgu izklaidi, kuru varēs baudīt brīvā atmosfērā, gūstot jaunus, seksualitātes pārpilnus iespaidus. Apmeklētāji varēs baudīt pārsteidzošus slavenu pornozvaigžņu priekšnesumus, latviešu un ārzemju mākslinieku šovprogrammas, sieviešu un vīriešu striptīzšovus, modes skates, kā arī ekstrēmākus priekšnesumus asāku izjūtu cienītājiem. Arī paši apmeklētāji varēs "iekosties" erotikas pipariņā, piedaloties konkursos un citās aktivitātēs. Katru dienu pirmajiem 500 apmeklētājiem dāvanas no "Contex" un "Cēsu alus"! Ieeja no 18 gadu vecuma! Vairāk par festivālu un pārējiem festivāla māksliniekiem: www.erots.lv

Biļetes

Tikai pirmās 1000 festivāla biļetes Ķīpsalas hallē par rekordzemu cenu – tikai Ls 6,00! "Biļešu servisa" kasēs biļešu cena – Ls 7,00! Tuvojoties "karstajam" pasākumam, kā arī pasākuma laikā, biļetes, iespējams, kļūs dārgākas. Biļetes uz "Erots 2012" nopērkamas "Biļešu servisa" (www.bilesuserviss.lv) kasēs visā Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, „Nordea" bankas bankomātos visā Latvijā, kā arī Ķīpsalas hallē (darba dienās no plkst. 10.00 līdz 16.30).

Erotikas festivālu "Erots 2012" organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Izstādes līdzorganizators ir firma "Z un Z" – Latvijas intīmpreču veikalu tīkls "Kupidons plus". Pasākumu atbalsta "Contex" prezervatīvi un "Cēsu alus".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV