Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Denjels Levins "Mūžīgās pilsētas vēstījums"

EasyGet.lv, 07.02.2012. 16:13

Apgāds "Kontinents" piedāvā pavisam karstu piedzīvojumu - Daniela Levina jaunāko romānu par senu civilizāciju apslēptajiem dārgumiem. Tikai tiem, kas spēs pirmie atšifrēt vēstījumu, ir izredzes pirmajiem uzsākt meklējumus... Konkurence ir neiedomājama, ātrums nāvējošs, spriedze teju dzirksteļo no katras romāna lappuses.
Denjels Levins "Mūžīgās pilsētas vēstījums"

Senlietu speciālists Džonatans Mārkuss dodas uz Romu, lai novērtētu kāda kolekcionāra īpašumā esošo seno akmens karti. Viņš atklāj pārsteidzošu vēstījumu, kas iekalts akmenī. Veselais saprāts un augstākā vadība liek Džonatanam aizmirst šo gadījumu... Tomēr, profesionālas intereses vadīts, Džonatans dodas bīstamā ceļojumā, meklējot divus tūkstošus gadu vecu priekšmetu, kam sadzīt pēdas centušās vairākas impērijas. Arvien dedzīgāk iedziļinoties pagātnē, Mārkusu sagaida ne viens vien atklājums...

„Mūžīgās pilsētas vēstījums" ir atjautīgs, izsmalcināts un saistošs trilleris, kas izklaidē un vienlaikus izglīto. – tikpat daudzslāņains kā senās vietas, uz kurām tas aizved lasītāju. Savā satriecošajā darbā autors aukstasinīgi atklāj cik augstas ir likmes mūsdienu arheoloģijas, politikas un terorisma pasaulē, kurā tiek mēģināts arvien rakstīt un pārrakstīt vēsturi. Visi dialogi latīņu valodā ir oriģināli.
Denjels Levins, ieguvis bakalaura grādu zinātnē par romiešu un grieķu civilizācijām, praktizējies starptautiskajās tiesībās Ņujorkā, beidzis Hārvarda universitātes Juridisko skolu.

Smalki iezīmēdams detaļas un prasmīgi kāpinādams emocijas, Denjels Levins valdzina mūs ar šo saistošo darbu par krāpšanu, politiku, vēsturi un dzīvi."
Elans Deršovics, Hārvarda Universitātes Juridiskā skola

„Te apkopots viss: vēsture, sazvērestība, noslēpumi, spraiga darbība, dēkas. Levins savaldzina lasītāju ar to, ka stāsts ir gan ticams, gan vienlaikus smalkas fantāzijas pārbagāts.
Stīvs Berijs, grāmatu "Dzintara istaba" un "Nodevība Venēcijā" autors

Pārliecinoši uzrakstītais Denjela Levina romāns demonstrē mums tik ļoti nepieciešamo literāro protestu pret moderno un seno vēstures revizionismu.
Eli Vizels, rakstnieks, Nobela Miera prēmijas laureāts

„Raiti uzrakstītajā, faktiem bagātajā un oriģinālajā romānā Denjels Levins atklāj spilgtu pasauli, kurā arheoloģijas, jurisprudences un reliģijas noslēpumi savijušies aizraujošā notikumu kamolā. Daudzslāņainā struktūra un izteiksmīgie personāži notur lasītāju patiesi īstas intrigas un neziņas varā."
Metjū Pērls, grāmatas „Dantes klubs" autors

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV