Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Diāna Čemberlena "Trauslais dzīvības brīnums"

EasyGet.lv, 15.03.2012. 14:16

Grāmatas „Solis pretī mīlestībai" un „Raksti smiltīs" atnesuši Diānai Čemberlenai pasaules bestselleru autores slavu. Nu apgādā "Kontinents" nākusi klajā autores jaunākā grāmata "Trauslais dzīvības brīnums", kas pretendē uz "nopietnās literatūras" statusu.
Diāna Čemberlena "Trauslais dzīvības brīnums"

Romāns " Trauslais dzīvības brīnums" ir magnētiski valdzinošs – kā stihija, kurā ļauts nolūkoties caur biezu stikla sienu, liekot lasītājam uzmanīgi tvert triju draudzeņu dzīves nianses, vienlaikus krietni pārdomājot katram savējo.

Nepabeigta vēstule ir vienīgais pavediens divu sieviešu rokās, lai saprastu, kāpēc viņu tuvākā draudzene un dvēseles radiniece Noela ir aizgājusi uz neatgriešanos.
Krāšņā, dzīvi mīlošā, pilnasinīgā un bezgala labsirdīgā Noela nevarēja vienkārši aiziet, neko nepaskaidrojot...

Diānas Čemberlenas romāni allaž plūst kā varenas upes – brīžiem rēnas un mierīgas, vietumis straujas, krācēs mutuļojošas. Pilnas zemstraumju un tumšu atvaru, tās iebrāžas sižetu līkločos, pilnībā hipnotizējot lasītāju. Mīlestība no katras lappuses atmirdz lasītāja dvēselē. Pārsteidzošais vēstījuma dziļums un jūtīgums liks kavēties izlasītajā vēl ilgi pēc grāmatas aizvēršanas.

Katras epizodes raksturs un īstums aizrauj lasītāju, liekot alkaini šķirt lapu pēc lapas līdz pat romāna kulminācijai.
Booklist

Ja vēl neesat lasījuši Diānas Čemberlenas romānus, " Trauslais dzīvības brīnums" ir lieliska starta pozīcija! Autore pārliecinoši stāsta par attiecību pārbaudījumiem dzīves piespēlētās situācijās.
RomanceJunkies.com

No angļu valodas tulkojusi Liāna Niedra, vāka mākslinieks Dairis Hofmanis, 432 lpp..

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV