Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Korporatīva intriga „Grenholma metode" M.Čehova Rīgas Krievu teātrī

EasyGet.lv, 24.02.2012. 09:28

M.Čehova Rīgas Krievu teātrī uzved korporatīvu intrigu režisora Sergeja Golomazova (Krievija) iestudējumā „Grenholma metode", informē teātra sabiedrisko attiecību speciāliste Kristīne Hlevinska.

„Greholma metode" ir asa sižeta detektīvs, intelektuāls trilleris, skarbi ironiska komēdija, griezīgi ass un tiešs „lietišķu spēļu" atspulgs. Lugas autors ir dramaturgs, scenārists un tulkotājs Žordi Galserāns kurš, pateicoties šai lugai, ir izpelnījies atpazīstamību visā pasaulē.

Izrādes scenogrāfijas un kostīmu autori – Olga Šaišmelašvili, Pjotrs Okuņevs (Krievija), V. Podguskova tulkojums. Izrādē spēlē: Jevgeņijs Korņevs, Dmitrijs Palēss, Dana Čerņecova, Anatolijs Fečins.

„Skatītājam tiek piedāvāta īsti cienīga aktierspēle. Uz skatuves notiekošo pastiprina lieliskā Krievijas mākslinieku O.Šaišmelašvili un P.Okuņeva scenogrāfija. Stikla kaste, biroja stila un komforta simbols, plešas pār četriem izrādes varoņiem. Fonā aiz biroja loga manāmi vēl tūkstošiem tādu pašu debesskrāpju ar tādām pašām stikla kastēm, kurās kā burkās sēž cilvēki." (Čas)

„Izrāde „Grenholma metode" ir mūsdienu cilvēka psiholoģijas izpēte, cilvēka, kas dzīvo banku lietišķās etiķetes un korporatīvo nosacījumu pasaulē un iesaistīts vienā milzīgā lomu spēlē, par kuras būtību neviens vairs sen nav aizdomājies, un nemana, kā pūļa azartā tiek pazaudēta viņa individualitāte un personīgā būtība." (Subbota)

Izrādes M.Čehova Rīgas Krievu teātrī notiks 1. 20., 30. martā, 8., 13. aprīlī.

Vairāk informācijas Rīgas Krievu teātra mājas lapā: www.trd.lv; biļešu iegāde: www.bilesuserviss.lv. Katru pirmdienu teātra kasē īpaša akcija - no 11.00 - 19.00 biļetes uz repertuāra izrādēm visai nedēļai (izņemot bērnu izrādes) ar 50% atlaidi. Kases darba laiks: 12:00 – 19:00.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV