Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Zvaigžņu plejāde uz Latvijas kinoekrāniem

EasyGet.lv, 29.02.2012. 11:00

Antonio Banderass, Maikls Duglass un Jūens Makgregors vienā filmā, turklāt to visu vada Stīvens Soderbergs – tieši šādu kombināciju piedāvā asa sižeta trilleris „Melorija Keina. Nevaldāmā", kurš uz Latvijas kinoekrāniem iznāks 16. martā.
Zvaigžņu plejāde uz Latvijas kinoekrāniem

Filmas galvenā zvaigzne gan ir neatvairāmā Džina Karano – noslēpumainā aktrise, kura tikai nesen sākusi savas kino gaitas. Pirms nonākt uz lielajiem ekrāniem, viņa bija viena no pasaules labākajām Jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstonēm, neoficiāli tiekot dēvētai par šī sporta veida seju. MMA tiek uzskatīts par nežēlīgāko cīņas veidu pasaulē. Tomēr Karano brutālu spēku spēj apvienot ar nenoliedzamu sievišķību un seksualitāti, un tieši tas ir viņas straujās kinokarjeras pamatā.

Filmā „Melorija Keina. Nevaldāmā" Karano tēlo slepeno operāciju darbinieci. Pildot kādu uzdevumu, viņa pret savu gribu tiek ierauta noslēpumainos notikumos starp dažādām lielvarām. Izvairoties no vajātājiem un mēģinot aizsargāt savu ģimeni, viņa vienlaicīgi uzsāk bīstamu atriebības plānu pret tiem, kas viņu nodevuši. Ļaundaru lomās, kā viegli nojaust, arī daži no minētajiem Holivudas slavenākajiem aktieriem.

Filmas režisors Stīvens Soderbergs, kurš savulaik debitēja un sev slavu nodrošināja ar skandalozo filmu „Sekss, meli un video", pasaules un arī Latvijas auditorijai vislabāk pazīstams kā zvaigžnotās triloģijas par „Oušena bandu" režisors. Arī nesen iznākušais trilleris „Infekcija" ar Metu Deimonu un Gvinetu Paltrovu ir Soderberga roku darbs.

Jaunajā filmā ''Melorija Keina. Nevaldāmā" Stīvens Soderbergs pieturējies pie savas veiksmes formulas un izvēlējies vienlaicīgi strādāt ar vairākām pirmā lieluma zvaigznēm (Duglass, Banderass, Makgregors). Filmā režisora savdabīgais rokraksts savienots ar aizraujošu sižetu, tā radot vienu no oriģinālākajām action filmām pēdējā laikā. „Melorija Keina" izceļas ar vērienu ne tikai aktieru atlases, bet arī norises vietas ziņā – galvenie varoņi savus notikumus izdzīvo starp Barselonu, Dublinu, Meksiku un ASV.

Par sieviešu Džeimsa Bonda versiju nodēvēto filmu „Melorija Keina. Nevaldāmā" uz Latvijas kinoekrāniem varēs skatīt jau pavisam drīz – no 16. marta „Kino Citadele". Gaidot filmu, vērts iepazīties ar tās iespaidīgo treileri.

Haywire oficiālais treileris:

Haywire 2. oficiālais, skandalozais treileris:

Foto: Kadrs no filmas Melorija Keina. Nevaldāmā". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV