Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Holivudas dīva ar „Vityaz" manierēm

EasyGet.lv, 14.03.2012. 10:09

Uzlecošā filmu zvaigzne Džina Karano ir kas vairāk kā tikai vēl viena glīta sejiņa.
Holivudas dīva ar „Vityaz" manierēm

Piektdien, 16. martā, Latvijas kinoteātrus sasniegs slavenās „Oušena" triloģijas režisora Stīvena Soderberga jaunā filmā „Malorija Keina. Nevaldāmā", informē GPI Cinema Latvia komunikāciju vadītājs Dāvis Landorfs. Filmā stāstīts par kādu slepeno operāciju darbinieci, kura tiek ierauta noslēpumainā sazvērestībā starp lielvarām. Cenšoties izvairīties no vajātājiem un pasargāt savu ģimeni, viņa vienlaicīgi uzsāk bīstamu atriebības plānu pret tiem, kas viņu nodevuši.

Pašu Maloriju Keinu, kura jau nodēvēta par Džeimsa Bonda sievišķo versiju, tēlo aktrise Džina Karano. Viņas vārds iepriekš Holivudā dzirdēts maz, un tam ir arī savs iemesls – pirms pavisam nesen nonākt uz lielajiem ekrāniem, Džina bija viena no pasaulē labākajām Jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstonēm, pat tiekot dēvētai par šī sporta veida seju. MMA bieži ticis dēvēts par nežēlīgākajām cīņām pasaulē. Džina tajā uzvarējusi 7 no savām 8 cīņām, trīs pabeidzot ar nokautu.

Sava saistība ar MMA bijusi arī Latvijas publikai. Šai sportā savulaik roku itin veiksmīgi iemēģinājuši divi skandalozās hokeja Čehovas „Vityaz" spēlētāji – kanādieši Džeremijs Jablonskis un Džons Mirastijs. „Vityaz" Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) ieguvusi bēdīgu slavu kā komanda, kurai vairāk par hokeja spēlēšanu interesē savu pretinieku iekaustīšana. Izņēmums nebija arī mūsu Rīgas „Dinamo", kuri ar čehoviešiem pamatīgi izplūcās gan izbraukumā, gan arī savu skatītāju priekšā „Arēnā Rīga".

Tomēr, atšķirībā no bezzobainajiem kanādiešu milžiem, Džina Karano arī lieliski izskatās, spēku spējot apvienot ar nenoliedzamu sievišķību un seksualitāti. Filmas „Melorija Keina. Nevaldāmā" reizē brutālās un jutekliskās cīņas ainas jau ieguvušas plašu rezonansi. Fragmentus no tām iespējams apskatīt abos filmas oficiālajos treileros.

Kā jau ierasts Stīvena Soderberga filmās, viss notiek ar vērienu, un līdzās Džinai Karano „Malorijā Keinā" filmējusies vesela Holivudas zvaigžņu plejāde – vecmeistari Maikls Duglass un Antonio Banderass, vienmēr aktuālais Jūens Makgregors, kā arī uzlēcošie spīdekļi Čenings Teitums un Maikls Fasbenders (kurš droši vien palicis atmiņā no Tarantino „Bēdīgi slavenajiem mērgļiem").

Filma „Malorija Keina. Nevaldāmā" no 16. marta būs skatāma „Kino Citadele", „Multikino" un „Cinamonkino".

Foto: Džina Karano filmā „Malorija Keina. Nevaldāmā". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV