Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Pikanti drosmīgais „Mans lielais O" - uz Latvijas ekrāniem

EasyGet.lv, 22.03.2012. 09:31

Pavasara sākums sola jaunas vēsmas arī Latvijas kinoteātros. No 30. marta komēdija ''Mans lielais O" būs skatāma arī Latvijā, informē GPI Cinema Latvia komunikāciju vadītājs Dāvis Landorfs. Piedzīvojusi debiju prestižajā Toronto filmu festivālā, šī drosmīgā filma jau paspējusi samulsināt ne mazums vīru un sajūsmināt sievietes visā pasaulē.
Pikanti drosmīgais „Mans lielais O" - uz Latvijas ekrāniem

„Mans lielais O", kuras darbība notiek 19. gadsimta beigu Londonā, stāsta par diviem jauniem ārstiem, kuri izmisīgi cenšas sameklēt pretlīdzekli sieviešu depresijai – kaitei, ar kuru sirgst aizvien vairāk augstākās sabiedrības dāmu. Kad nekas nelīdz un profesionālās neveiksmes sāk iejaukties arī viena ārsta mīlas dzīvē, abi censoņi ķeras pie aizvien neparastākiem paņēmieniem, nonākot pie pilnīgi jaunas metodes, kurai jāpalīdz atbrīvoties no stresa – noteiktu sieviešu ķermeņa apakšdaļas punktu stimulāciju. Tieši tik nevainīgā veidā tiek izgudrots tas, kas joprojām tiek gan visvairāk apspriests, gan cieši turēts noslēpumā – vibrators.

Lai gan jau aprakstīta kā „Īsa sieviešu orgasma vēsture", „Mans lielais O" nekādā ziņā nav uzbāzīgs, ar vulgārām detaļām pārblīvēts stāsts, bet gan gudra, viegla un dzirkstoša komēdija par robežu pārvarēšanu, tehnoloģiju spēku un, protams, mīlestību. Divdomīgs humors un īsta romantika šeit iet roku rokā. Galvenajās lomās tādi iemīļoti aktieri kā Megija Gilenhole („Neprātīgā sirds", „Tumšais bruņinieks"), Rūperts Everets („Mana labākā drauga kāzas", „Iemīlējies Šekspīrs") un Hjū Densijs („Šopaholiķes atzīšanās").

Filmu „Mans Lielais O" skatieties uz Latvijas kinoekrāniem no 30. marta.

Foto: Kadrs no filmas „Mans Lielais O". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV