Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Hjū Densija lielais izaicinājums

EasyGet.lv, 03.04.2012. 13:33

Neviena aktierskola nemāca likt roku aktrisei zem svārkiem, saka šarmantais britu aktieris.
Hjū Densija lielais izaicinājums

Viktorijas laika komēdijā „Mans Lielais O!" Hjū Densijs tēlo jaunu ārstu, kurš kopā ar pieredzējušu kolēģi (Ruperts Everets) izmisīgi meklē veidus cīņai ar sieviešu histēriju – kaiti, kas aizvien biežāk sastopama sabiedrības dāmu vidū. Kad nekas nelīdz, abi censoņi ķeras pie aizvien netradicionālākiem līdzekļiem, tā ieviešot jaunu terapiju - uzmanīgu noteiktas sievietes ķermeņa daļu stimulāciju. Tomēr ārsti nebija aptvēruši, ka patiesībā šīm sievietēm bija nepieciešams orgasms, un viņu uzdevums bija apmierināt turīgas dāmas, kuru vīri to nespēja. Tik nevainīgā veidā tiek izgudrots kas tāds, kas mulsumu rada vēl mūsdienās – pirmais vibrators.

Lai arī „Mans Lielais O!" ir sirsnīga komēdija par robežu pārvarēšanu un atbrīvošanos no aizspriedumiem, tās koķetais temats sarkšanu izsaucis ne tikai skatītājos. Densijs teic, ka piedalīties dažu ainu uzņemšanā ir bijis ļoti mulsinoši. „Tas viennozīmīgi ir liels izaicinājums," saka aktieris. „Ir ļoti savdabīgi atrasties filmēšanas laukumā, liekot savu roku zem cienījamu aktrišu svārkiem un veicot ritmiskas kustības. Nekas tam nespēj sagatavot. To nemāca neviena aktierskola pasaulē."

„Stāsta smieklīgā puse ir tā," saka Densijs, „ka ārstiem nebija ne jausmas, ka viņi izgudrojuši seksa rotaļlietu. Šķiet, viņi pat nenojauta, ka līdzeklis pret patiesībā neeksistējošo slimību ir nekas vairāk kā sievietes orgasms. Jau pati doma par ko tādu viņus bezgalīgi šausmināja. Galu galā, runa iet par vēstures posmu, kurā ideja par orgasmu vēl nepastāvēja vispār," saka Densijs.

Video intervija ar Hjū Densiju:

 

Līdzīgu mulsumu izjutusi arī aktrise Megija Gilenhole, starp kuras un Densija tēlotajiem varoņiem filmā parādās arī romantiska dzirksts. „Jā, tās ir lietas, par kurām ir sarežģīti runāt pat mūsdienās. Tomēr es nedomāju, ka filmas galvenais vēstījums ir par vibratora izgudrošanu vai pat vienlīdzību. Tā drīzāk liek sajust vēlmi un prieku dzīvot, apzināties savu seksualitāti, būt atvērtam visam jaunajam!"

Rotaļīgi drosmīgā komēdija „Mans Lielais O!" Latvijas kinoteātros tiks demonstrēta no 30. marta.


Foto: Hjū Densijs filmā „Mans Lielais O!". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV