Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Ķīpsalā notiks Latvijas Salsas maratons 2012

EasyGet.lv, 19.04.2012. 12:08

Starptautiskās dejas mākslas izstādes-festivāla "Magic Dance Expo 2012" laikā 4. maijā Ķīpsalā notiks 3. Latvijas Salsas maratons. Deju maratons sāksies jau no plkst. 10.00 un ilgs līdz pēdējam dejotājam, informē „studioX1" kultūras menedžere Vita Taube. Plānots, ka pasākumā piedalīsies aptuveni 200 dejotāji no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, kā arī citām valstīm.
Ķīpsalā notiks Latvijas Salsas maratons 2012

„Iesaistīties maratonā aicinām ikvienu, kas vēlas dejot salsu – gan iesācēji, gan profesionāļi, jo galvenais ir piedalīties un gūt prieku. Dejosim pusotru stundu bez apstājas, tad 15 minūtes atpūtīsimies, tad atkal pusotru stundu dejosim un tā līdz pat pēdējam deju solim, ko veiks visizturīgākais pāris, visticamāk nākamās dienas rītā. Esmu pārliecināta, ka Latvijas Salsas maratons nesīs daudz pozitīvu emociju," stāsta maratona rīkotāja, Latvijas Latino deju federācijas prezidente un "studioX1" direktore Juta Vanaga.

Maratona dalībniekus vērtēs profesionāli tiesneši ar ilggadēju darba pieredzi dejotāju apmācībā un sacensību vērtēšanā – Ieva Kemlere, Rolands Šteinbergs, Viola Abramova, Rihards Mailītis un Juta Vanaga.

Vērtēšana notiks dažādās kategorijās – pāriem-iesācējiem, tiem, kuriem deju pieredze ir vairāk par 6 mēnešiem, dejotājiem solo kategorijās un profesionāļiem. Būs arī īpašā kategorija izstādes apmeklētājiem "Izmēģini savus spēkus", kurā bez maksas varēs piedalīties jebkurš izstādes apmeklētājs, kas vēlas padejot latino ritmos. Maratonā piedalīties varēs arī bērni un pusaudži. Turklāt katrs maratona dalībnieks saņems piemiņas balvu.

Maratonā būs iespēja redzēt TV3 šova ''Dejo ar zvaigzni 3'' uzvarētājas Ievas Kemleres un TV3 šova ''Dejo nost!'' dalībnieka Rolanda Šteinberga priekšnesumu, festivāla ''Damif'' dalībniekus, „studioX1" šovgrupas un bērnu deju grupu šovus, kā arī īpašus pārsteiguma viesus. Pasākuma laikā varēs vērot arī ekskluzīvu kurpju modes skati, kas top sadarbībā ar ''Shoe Hunt'In Cafe''. Tāpat varēs piedalīties dažādos konkursos un iegūt vērtīgas balvas.

Organizatori sola dalībniekiem izturības pārbaudi un dejotprieku, kā arī daudz pozitīvu emociju un svētkus viesiem!

Latvijas Salsas maratona nolikums pieejams - http://www.studiox1.lv/lv/salsas-festivals/16/

Latvijas Salsas maratonu organizē Latvijas Latino deju federācija sadarbībā ar
Deju un kustību studiju „studioX1".

Kā zināms, no 4. līdz 6. maijam Ķīpsalā notiks starptautiskā dejas mākslas izstāde-festivāls "Magic Dance Expo 2012", kuru organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Sporta deju federāciju, Latvijas Latino deju federāciju, Jaunatnes deju organizāciju, pasākumu aģentūru ''Piraija'' un deju studijām un skolām.

Vairāk informācija – www.salsa.lv

Foto: Latvijas Salsas maratons 2011. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV