Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Tuvojas laikmetīgās dejas festivālu Laiks dejot 2012

EasyGet.lv, 29.05.2012. 09:29

Olgas Žitluhinas dejas kompānija un horeogrāfu asociācija sadarbībā ar E-Motional Bodies & Cities piedāvā starptautisko laikmetīgās dejas festivālu Laiks dejot 2012, kas noritēs no 15. līdz 18. jūnijam, informē festivāla organizētāji.
Tuvojas laikmetīgās dejas festivālu Laiks dejot 2012

Festivālā Laiks dejot 2012 piedalīsies tādi mākslinieki un skolotāji kā Anna Liv Young (ASV), Editta Braun Company (Austrija), Liv O'Donoghue & Maria Nilsson (Īrija), Kristīne Vismane (Latvija), Olga Žitluhina un Olgas Žitluhinas dejas kompānija (Latvija), Dmitrijs Gaitjukevičs (Latvija), Ilze Zīriņa (Latvija), Santa Kanceviča (Latvija), LKA jaunie horeogrāfi (Latvija), Gerd Kaisa Vorren (Norvēģija), Catrinel Catana & Cosmin Manolescu (Rumānija), Iona Kewney& Joseph Quimby ( Skotija), Ferenc Feher (Ungārija).

Nodarbības paredzētas diviem sagatavotības līmeņiem: dejotājiem ar vidēju sagatavotību un dejotājiem ar pieredzi, profesionāļiem.

Festivāla norises vietas būs Dailes teātris, Betanovuss, Rīdas Doma dārzs, Rīgas horeogrāfijas skola.

Vairāk par festivāla norisi un pieteiktos festivāla meistarklasēm lasiet: www.dance.lv

Uz jautājumiem atbildēsim elektroniski: horasoc@gmail.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV