Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

"Platekrāna vakarā" - filma "Laimīgajiem veicas" un Coldplay koncerts

EasyGet.lv, 13.07.2012. 13:10

Piektdienu vakaros brīvdabas seansos Kalnciema kvartālā tiek straumētas filmas un koncerti no Lattelecom Televīzijas Videonomas. Filmu un koncertu demonstrēšana notiek uz speciāli izveidota ekrāna, kas nodrošina ļoti kvalitatīvu attēlu arī gaišajā diennakts laikā. Ekrānus labam kino nodrošina Samsung.
"Platekrāna vakarā" - filma "Laimīgajiem veicas" un Coldplay koncerts

20. jūlijā Kalnciema kvartālā "Platekrāna vakarā" plkst. 19:00 būs iespējams noskatīties filmu "Laimīgajiem veicas" un plkst. 21:00 grupas Coldplay koncertu.

"Laimīgajiem veicas"/ Happy-go-lucky, rež. Maiks Lī / Mike Leigh, Lomās: Sallija Hokinsa, Aleksis Zegermans, Lielbritānija, 2008, 118 min

Scenārists, lugu rakstnieks, teātra un kino režisors Maiks Lī ir viena no mūsdienu britu kino redzamākajām figūrām. Sociālo drāmu meistars Lī filmu Laimīgajiem veicas veidojis gaišākās toņkārtās. Bezrūpīgā sākumskolas skolotāja Popija grib, lai visiem veicas un ikviens ir laimīgs. Vai pozitīvisma caurstrāvoto Popiju var izsist no līdzsvara pilnīgi pretēja personība braukšanas instruktora izskatā? Un vai īsta mīlestība eksistē aizņemtajā un anonīmajā Londonā?

Coldplay ir britu rokgrupa. Tā tika izveidota 1996. gadā, Londonā. Apvienība sastāv no vokālista Krisa Mārtina, ģitārista Džonija Baklenda, basģitārista Gaja Berimena un bundzinieka Vila Čempiona. Coldplay ir pārdevuši 50 miljonus albumu un ir slaveni ar saviem singliem "Yellow", "The Scientist", "Clocks", "Speed of Sound", "Fix You" un "Viva la Vida".

Filmu un koncertu programma veidota, ņemot vērā Lattelecom TV video nomā esošos resursus un kino kritiķes Ditas Rietumas ieteikumus - filmas, kas guvušas atzinību pasaulē un ir piemērotas demonstrēšanai brīvā dabā plašam skatītāju lokam.

Ieeja - bez maksas. Pasākuma laikā darbosies āra kafejnīcas.

Atgādinām, ka šovakar Kalnciema kvartālā plkst. 19:00 tiks demonstrēta filma „Lieliskais Lapsas kungs" (rež. Vess Andersons), savukārt plkst. 20.30 ikviens aicināts uz lielā ekrāna vērot grupas Jamiroquai koncertu „Live at Montroux".

Foto: Kadrs no filmas "Laimīgajiem veicas". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV