Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Baltijas jūras dokumentālo filmu foruma atklāšanā koncertēs panki no Somijas

EasyGet.lv, 03.09.2012. 10:01

5. septembrī Baltijas jūras dokumentālo filmu forums sadarbībā ar Nabaklab aicina uz Somijas paknroka grupas Pertti Kurikan Nimipäivät jeb Perti Kurikana vārda diena koncertu.
Baltijas jūras dokumentālo filmu foruma atklāšanā koncertēs panki no Somijas

2009. gadā dibinātās grupas dalībnieki - cilvēki ar īpašām vajadzībām, ir foruma atklāšanas filmas „Panka sindroms" galvenie varoņi. Pertti Kurikan Nimipäivät dziesmas vēsta gan par ikdienišķām, gan sociālām un politiskām problēmām, kā arī par izaicinājumiem, ar kuriem nākas saskarties, nostājoties pret sabiedrības vairākumu un visu šķietami normālo. Grupas muzikālajās izpausmēs jūtama tādu Somijas pankroka pārstāvju kā Karanteeni, Kollaa kestää, Ratsia, Sensuuri, Ypö-Viis un Pelle Miljoona ietekme.

Ar Pertti Kurikan Nimipäivät mūziku var iepazīties: http://www.myspace.com/nimipaivat

Koncerta norise 21:30-22.15, pēc tam viesus priecēs Latvijas pankroka leģenda – gupas Inokentijs Mārpls līderis - DJ Dambis.

Ieeja uz koncertu 1Ls. Koncerts notiks klubā Nabaklab, Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, Rīgā.

Par filmu „Panka sindroms":

(The Punk Syndrome / Kovasikajuttu, rež. Juka Kerkeinens (Jukka Kärkkäinen), J-P Passi, Mouka Filmi Oy, 85 min., 2012, Somija).

Filmas treileris: http://vimeo.com/38085717. Mājas lapa: http://kovasikajuttu.fi/en/

Filmas seansi kinoteātrī K.Suns 8. septembrī plkst. 21.00 un 9. septembrī plkst. 13.00.

Par Baltijas jūras dokumentālo filmu forumu:

No 5. līdz 9. septembrim jau 16. reizi norisināsies Baltijas jūras dokumentālo filmu forums. Šogad pirmo reizi Baltijas jūras dokumentālo filmu foruma vēsturē filmas tiks rādītas ne tikai Rīgā, bet arī Latvijas reģionos -Valmierā, Jēkabpilī un Liepājā. Informācija: www.nfc.lv

Foto: Somijas paknroka grupas Pertti Kurikan Nimipäivät. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV