Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Notiks seminārs par filmu izplatīšanu un sociālo tīklu izmantošanu

EasyGet.lv, 04.09.2012. 14:06

Filmu profesionāļi – producenti, režisori, kā arī kino studenti piektdien, 7. septembrī, aicināti piedalīties seminārā Filmu izplatīšana jaunajās platformās un radošu sociālo tīklu izmantošana.

Charlie Phillips no Sheffield DocFest (Lielbritānija) ieskicēs dokumentālo filmu dzīvi jauno platformu vidē, sniedzot vispārēju informāciju un minot interesantus piemērus.

Cecilia Valsted & Lars Brask no Magic Hour Films (Dānija) iepazīstinās ar topošo izplatīšanas platformu indieframe.com un izanalizēs jau darbojošamies platformas, pamatojot savu izvēli dibināt ko jaunu.

Valdis Krebs no orgnet.com (ASV/Latvija) iedvesmos radoši izmantot sociālo tīklu piedāvātās iespējas.

Seminārs norisināsies Rīgā, kinoteātrī K. Suns no plkst. 13.30 līdz plkst. 17.00.

Semināra darba valoda – angļu.

Semināra dalībnieki aicināti pieteikties e-pastā: lelda.ozola[at]nfc.gov.lv.

Visus dokumentālā kino draugus Baltijas jūras dokumentālo filmu forums no 5. līdz 9. septembrim aicina uz kinoteātriem Rīgā, Valmierā, Liepājā un Jēkabpilī skatīties traģikomiski izaicinošas un sirsnīgi poētiskas filmas no Dienvidamerikas, Eiropas un Āfrikas, apvienotas programmā Citāda realitāte.

Sīkāka informācija: http://www.nfc.lv/news/view.php?id=673

Biļetes cena Rīgā – 2 Ls, reģionos – 1Ls, skolēni, studenti, pensionāri un kino profesionāļi, uzrādot apliecības, aicināti apmeklēt Baltijas jūras dokumentālo filmu forumu bez maksas, 15 minūtes pirms filmas seansa izņemot brīvbiļetes kinoteātru kasēs.

Filmas tiks demonstrētas oriģinālvalodā, ar subtitriem angļu valodā, nodrošinot tulkojumu arī latviski.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV