Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Latvijas Okupācijas muzejam jauna interneta vietne

EasyGet.lv, 10.09.2012. 15:29

Šodien, 10. septembrī, Latvijas Okupācijas muzejs publisko uzlabotu mājas lapas www.okupacijasmuzejs.lv versiju. Jaunā tīmekļa vietne plašāk un mūsdienīgāk atspoguļos muzeja darbību, aktualitātes un informēs par muzeja pārbūves gaitu, inforē Latvijas Okupācijas muzejasabiedrisko attiecību nozare.

Jaunajai mājas lapai ir pilnībā izmainīts stils un grafiskais dizains, kā arī pievienotas jaunas funkcijas, piemēram, e-veikals, kurā var iegādāties grāmatas un muzeja producētās dokumentālās filmas, izveidota iespēja pieteikties e-jaunumiem, ko mājas lapas lietotāji saņems savā e-pastā. Vēl lasītājiem pieejams ērts kalendārs, kas sniedz iespēju filtrēt un apskatīt atsevišķi gaidāmos un bijušos notikumus, sarīkojumus un oficiālās valsts protokola vizītes.

Jaunā tīmekļa vietne kalpos ne tikai informatīviem, bet arī izglītojošiem mērķiem. Sadaļa „Aktuālie vēstures notikumi" apkopos muzeja pētnieku un citu vēsturnieku referātus un publikācijas par jautājumiem, kas saistīti ar Latvijas okupācijas vēsturi un okupācijas sekām. Šo sadaļu plānots attīstīt kā platformu vēsturnieku un vēstures interesentu diskusijām.

Okupācijas muzejs nav valsts muzejs un vairāk kā 85% no tā ikgadējā budžeta veido ziedojumi. Jaunā interneta vietne skaidro, kādēļ muzejam nepieciešami ziedojumi un kā tie tiek izlietoti. Būtisks jauninājums ir iespēja ziedot tiešsaistē, ar norēķinu kartēm, populārākajām internetbankām un interneta norēķinu sistēmām.

Ar Rīgas Domes finansiālu atbalstu mājas lapu veidoja SIA „Profero".

Laipni lūdzam www.okupacijasmuzejs.lv vai www.omf.lv!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV