Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Karaliskais improvizācijas teātris sāk jauno sezonu

EasyGet.lv, 11.09.2012. 13:52

Karaliskais improvizācijas teātris (KIT) 12. septembrī kinoteātrī K-Suns atklās piekto sezonu.

KIT sastāvā šajā sezonā darbosies Andris Rupais, Jānis Skutelis, Arstarulsmirus Arsujumfus-Tarus, Arvis Zēmanis, Ģirts Runis un Varis Klausītājs. KIT skatuve šajā sezonā savu atrašanās vietu nemainīs, bet vizuālas pārmaiņas gan tā piedzīvos.

"KIT filozofija paliek stabila, proti, mums ir karaliska publika, kurai mēs ļaujam izvēlēties, ko viņi vēlās redzēt. Nepretendējot uz mākslu (kas Latvijā jau ir plaši pārstāvēta) vēlamies kaut uz brīdi skatītāju izraut no ikdienas rutīnas un iesaistīt radītpriekā. Saturiski - nekā smaga, vienkārši rēcīgi," pauž KIT komanda.

Izrādes "Humors Nobāl" arī turpmāk notiks katru trešdienu plkst. 20:00.

Stand up comedy cienītāji būs priecīgi uzzināt, ka arī šajā lauciņā izkapts nerūsē. Darba procesā ir jauna stāvizrāde, kas savu skatītāju sagaidīs jau oktobra sākumā. Kā arī klīst baumas par dižpārdokļa "Paranoja" iespējamo atgriešanos uz "Arteļa - gandrīz teātra" skatuves.

Svarīgākā informācija par KIT aktivitātēm iekš www.karaliskais.com

Sezonas atklāšana notiks 12. septembrī plkst. 20:00 kinoteātrī K Suns, Elizabetes ielā 83/85, Rīgā.

Biļetes var iegādāties "Biļešu serviss" kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV