Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Latvijas pirmizrādi piedzīvos Vudija Alena "Romai - ar mīlestību"

EasyGet.lv, 05.10.2012. 10:07

Oktobrī uz Latvijas kinoekrāniem iznāks Vudija Alena filma „Romai – ar mīlestību" , režisora F. Mereiješa jaunākais darbs „360" un filma „Neiespējamais".
Latvijas pirmizrādi piedzīvos Vudija Alena "Romai - ar mīlestību"

12. oktobrī Latvijas kinoteātros pirmizrādi piedzīvo Vudija Alena filma „Romai – ar mīlestību" („To Rome With Love"). Izcilais un godalgotais režisors Vudijs Alens mīlestības apliecinājumu skaistākajām Eiropas pilsētām turpina ar filmu par "mūžīgo pilsētu" - Romu. Pēc panākumus guvušajām lentēm „Vikija Kristīna Barselona" un „Pusnakts Parīzē" seko romantiska komēdija "Romai - ar mīlestību", kurā savijas vairāki komiski un romantiski stāsti. Filmā darbojas tādas zvaigznes kā Penelope Krusa, Aleks Boldvins, Elēna Peidža, Džese Eizenbergs un citi. Arī pats režisors un scenārija autors Vudijs Alens atgriežas uz lielā ekrāna. „Romai – ar mīlestību" ar lieliskiem panākumiem nupat tika demonstrēta festivālā „Baltijas Pērle".

Filmu izrādīs Rīgas lielākajos kinoteātros – „Kino Citadele", „Cinamon" un „Multikino".

19. oktobrī kinoteātrī „Kino Citadele" iznāk režisora F. Mereiješa („Uzticīgais dārznieks", „Dieva pilsēta") jaunākais darbs „360" („360") ar zvaigžņotu aktieru ansambli - Džūda Lovs, Entonijs Hopkins, Reičela Veisa un citiem. Filmas „360" sižetu veido jutekliski stāsti par mīlestību. Vairāki pāri veic liktenīgas izvēles, viņu ceļus šķērso svešas vides un svešinieki. Viņi ir ļoti atšķirīgi, tomēr kaut kas neatturami saista citu pie cita. Vai tas ir tikai sekss vai arī dziļākas jūtas, laimes meklējumi vai bailes no vientulības?

26. oktobrī pirmizrādi piedzīvos filma „Neiespējamais" („The Impossible"). Jūens Makgregors un Naomi Votsa aizkustinošā filmā, kas uzņemta, balstoties uz patiesiem notikumiem par ģimeni, kas 2004.gadā Dienvidaustrumu Āzijā notikušajā cunami atradās pašā tā epicentrā. Cunami, kas atzīts par vispostošāko dabas katastrofu modernajā vēsturē. Marija, Henrijs un viņu trīs dēli dodas svinēt Ziemassvētkus Taizemē. 26. decembra rītā pār piekrasti veļas ūdens siena, kas savā ceļā aizskalo visu. Neticamā veidā viņi izdzīvo, taču cunami ģimeni nošķir vienu no otra. Starp postījumiem, sāpēm un izmisumu viņiem ir jāpaveic neiespējamais - jāatrod vienam otru...

Filmu demonstrēs Rīgas lielākajos kinoteātros – „Kino Citadele", „Cinamon" un „Multikino".

Foto: Kadrs no filmas "Romai - ar mīlestību". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV