Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Rīgā astoto gadu notiks Vācu filmu nedēļa

EasyGet.lv, 10.10.2012. 10:15

26. oktobrī kinoteātrī Splendid Palace sāksies 8. Berlīnes kinofestivāla filmu nedēļa Rīgā.
Rīgā astoto gadu notiks Vācu filmu nedēļa

Gētes institūrs Rīgā un kino Splendid Palace no 26. oktobra līdz 1. novembrim piedāvās septiņas jaunākās vācu filmas, tostarp 2012. gada Berlīnes starptautiskā festivāla sudraba godalgas ieguvēju nominācijā Labākā režija Kristiana Pecolda filmu "Barbara" - rāmu, neuztrauktu un bez nosacījumiem precīzu filmu par dzīvi VDR tikai 9 gadus pirms Berlīnes mūra krišanas; Sebastiana Groblera "Lielais sapnis" – patiesu stāstu par laiku, kad Vācijas medijos futbols vēl tika saukts par „angļu slimību"; atbruņojoši traģikomisko Kristiana Cīberta "Trīsceturtdaļmēness", kā arī vācu režisora Rolanda Emmeriha "Autors anonīms" - filmu, kas sniedz vēl vienu iespējamu atbildi uz senu jautājumu, proti, kurš bija autors lugām, kas tiek piedēvētas Viljamam Šekspīram.

Šoreiz īpašs piedāvājums arī jaunākajiem kino skatītājiem – Volfganga Groosa "Priekšpilsētas krokodili 3", kas ļauj izsekot nešķiramās kompānijas jaunākajiem piedzīvojumiem.

Biļešu iepriekšpārdošana kino Splendid Palace biļešu kasēs no 19. oktobra no 15:00. Biļešu cenas: Ls 2,50; skolēniem, pensionāriem, kino Savienības biedriem, Latvijas Kultūras akadēmijas studentiem, Latvijas Mākslas akadēmijas studentiem, Latvijas Mūzikas akadēmijas studentiem – Ls 1,00; uz filmu „Priekšpilsētas krokodili 3" - Ls 1,00.

Filmas tiks demonstrētas vācu/angļu valodā; titri angļu valodā; sinhrons tulkojums latviešu valodā.

Aktuālā informācija par seansiem un filmām internetā: www.goethe.de/riga

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV