Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Nacionālajā teātrī top "Īstā bērnība"

EasyGet.lv, 05.12.2012. 15:17

Latvijas Nacionālā teātra OKartes Jaunajā zālē top jauna "īsto" projektu sērijas izrāde "Īstā bērnība". Pirmizrāde notiks 14. decembrī, informē teātra pārstāve Līga Rimšēviča. 
Nacionālajā teātrī top "Īstā bērnība"

Ziemassvētku laiks ir jauks brīdis sentimentam. Tādēļ arī taisni šajā brīdī teātris aicina savus skatītājus kopā atcerēties un vēlreiz kaut nedaudz sajust savu bērnību - piedzīvojumus, pārdzīvojumus, darbus un nedarbus. Paraudzīties uz bērnību kā laiku, kuram raksturīgs gaišs un patiess skats uz lietām, cilvēkiem un sajūtām.

Kā parasti "īstajām" izrādēm arī "Īstajai bērnībai" nav viena autora, tas ir visu izrādē iesaistīto aktieru radošs kopdarbs, kurā katrs ieliek savu personisko pieredzi un piedzīvojumus. Tradicionāli šajā projektā iesaistās mūziķis un dziedātājs Kārlis Kazāks un gaismu māksliniece Lienīte Slišāne. "Īsto" izrāžu sērijā ir tapušas izrādes "Īstie Ziemassvētki", "Īstie Jāņi" un "Īstais teātris".

Izrādē piedalās: Kaspars Zvīgulis, Ģirts Liuziniks, Līga Zeļģe, Arturs Krūzkops, Jānis Vimba, Marta Ančevska, Mārtiņš Egliens, Jānis Āmanis, Inga Misāne-Grasberga un Mārtiņš Brūveris.

Foto: Latvijas Nacionālais teātris. Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV