Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Festivālu "Erots" vadīs Crystal un Oskars Zaļkalniņš

EasyGet.lv, 05.02.2013. 12:05

22. un 23. februārī Ķīpsalas hallē seksapīls un kaisle plūdīs ne tikai no festivāla "Erots" viesmāksliniekiem, bet arī no pasākuma vadītājiem – dziedātājas un žurnāla "FHM" vāka meitenes Crystal un viņas muzikālā vakara biedra Oskara Zaļkalniņa. Divi nevaldāmi kaislīgi, muzikāli un azartiski vakara vadītāji – karstas izjūtas garantētas ikvienam festivāla apmeklētājam.
Festivālu "Erots" vadīs Crystal un Oskars Zaļkalniņš

Crystal, īstajā vārdā Kristīne Zemture, ir dziedātāja. Viņa savu karjeru uzsāka 2005. gadā grupā ''East Pearl'', bet 2008. gadā uzsāka solokarjeru un ir veiksmīgi sadarbojusies ar tādiem izpildītājiem kā Rassell un Sabīne Berezina, Kurts (SEKKTA), Grafomāns, Staz, Mad Man un citiem. Viņa ir uzstājusies gan daudzos Latvijas, gan Lietuvas naktsklubos un festivālos, kā arī piedalījusies TV talantu šovā „OKartes skatuve".

Crystal ir ne tikai talantīga dziedātāja, bet arī ļoti seksīga un drosmīga daiļā dzimuma pārstāve. Viņa ir bijusi žurnāla „FHM" 2012. gada maija izdevuma vāka modele.

„Runājot par erotiku un seksu, es jūtos ļoti brīvi un nekautrējos," atzīst kaislīgā dziedātāja. „Man ir patiess prieks, ka man un Oskaram ir tas gods vadīt 15. gadu jubilejas „Erotu". Tas būs ļoti interesanti un aizraujoši! Mēs abi daudz strādājam, lai šogad apmeklētājiem būtu īpaši „karsti" un interesanti!" pārliecinoši stāsta Crystal.

Uz festivāla „Erots" lielās skatuves 22. un 23. februārī Crystal sabiedrotais būs Oskars Zaļkalniņš, kurš ir tikpat spilgta personība, pateicoties savam valdzinošajam un atraktīvajam tēlam, aktiermeistarībai un muzikalitātei. Viņš dzied muzikālajā apvienībā „Bartenbass", ir piedalījies vairākās muzikālās izrādēs un mūziklos un 2008. gadā piedalījās muzikālās apvienības „Pirates of the Sea" priekšnesumā „Wolves of the Sea" starptautiskajā dziesmu konkursā „Eirovīzija".

„„Erots 2013" man personīgi ir jauns izaicinājums. Vēlos pārbaudīt savas spējas atšķirīga stila pasākuma vadītāja ampluā," stāsta Oskars, kurš iepriekš ir vadījis gan deju pasākumu, gan koncertus. „Tā kā šogad Erotam ir jubilejas gads un tas sola daudz pārsteigumu, domāju, ka arī es un mana kolēģe Kristīne spēsim patīkami pārsteigt pasākuma apmeklētājus," viltīgi smaidot spriež Oskars.

Festivāls „Erots" – kaislīgi šovi un pikantas aktivitātes, atklātas sarunas par seksu, šarmanti un atraktīvi vakara vadītāji, plaša intīmpreču izstāde un enerģijas pilni dejotāji starptautiskajā club dance konkursa finālā. Šovi ikvienai gaumei.

Savukārt 21. februārī kopā ar festivāla zvaigznēm, dalībniekiem un organizatoriem klubā "Coyote Fly" notiks "Erots 2013" pre-party.

Biļetes. Tikai Ķīpsalas hallē (darba dienās no plkst. 10.00 līdz 16.30) vēl ir iespējams iegādāties biļetes par īpaši izdevīgu cenu – Ls 5! Savukārt iepriekšpārdošanā "Biļešu servisa" (www.bilesuserviss.lv) kasēs vēl ir iespējams iegādāties biļetes par Ls 7! Tuvojoties "karstajam" pasākumam, kā arī pasākuma laikā biļetes, iespējams, kļūs dārgākas.

Ieeja festivālā no 18 gadu vecuma! Katru dienu pirmajiem 500 apmeklētājiem – dāvanas no „Contex" un „Cēsu alus". "Erots 2013" norises laiki: 22. februāris 18.00–03.00, 23. februāris 18.00–04.00. Vairāk par festivālu www.erots.lv .

Foto: Crystal. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV