Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Šokējošā Syonera von Styx uz SM skatuves festivālā „Erots 2013"

EasyGet.lv, 08.02.2013. 11:17 | komentāri (1)

Februāra karstākā nedēļas nogale tuvojas arvien straujāk. 22. un 23. februārī uz festivāla „Erots 2013" SM skatuves kopā ar savu komandu šokējošus priekšnesumus asāku izjūtu cienītājiem sniegs Syonera von Styx. Viņa ir sieviete velns! Sieviete, kura liek ciest un baudīt reizē.
Šokējošā Syonera von Styx uz SM skatuves festivālā „Erots 2013"

Syonera von Styx dzīvo Vācijā. Viņā ir valdonība un seksapīls, ko uz skatuves palīdz demonstrēt dažādās lomas un tērpu daudzveidība. Syonera von Styx ir 180 cm gara, spēcīgas miesas būves, blondiem matiem un izteiktiem sejas vaibstiem. Viņai ir ne tikai spēcīgs augums – spēku viņa izmanto arī pret saviem rotaļu biedriem.

Ikviens, kas iesaistās rotaļās ar Syonera von Styx, kļūst par viņas „vergu" un padoto. Syonera von Styx valda un skalda. Viņas izdoma ir neiedomājami plaša. Tas pārspēs ikviena trakākās fantāzijas. Jaunākajam Syonera von Styx „vergam" bija 19 gadi, bet vecākajam – ap 80 gadiem.

Viņa ir skarba un nežēlīga. Syonera von Styx kopā ar savu komandu sniegs neaizmirstamus šovus ar SM elementiem. Šovos tiks izmantotas pātagas, roku dzelži, striķi, plēves, sveces un citi palīgrīki. Syonera von Styx savos košajos lateksa un ādas kostīmos liks trīsām izskriet caur ķermeni ikvienam skatītājam.

Šovi būs neaizmirstami! Šī ir iespēja paplašināt savas fantāzijas robežas kopā ar slaveno SM mākslinieci Syonera von Styx. Viņa festivālā „Erots 2013" piedalīsies ne tikai ar saviem šoviem, bet arī ar stendu, kurā varēs iegādāties dažādus SM palīgrīkus. Šī spilgtā māksliniece ir piedalījusies arī daudzās pieaugušo filmās un ir radījusi savas smaržas – NERA sievietēm un SYONÈ vīriešiem.

Papildu informācija par Syonera von Styx: www.syonera.de

Ķīpsalā erotikas cienītāji brīvā atmosfērā varēs apmeklēt intīmpreču izstādi, baudīt košo un daudzveidīgo šovprogrammu dažādām gaumēm un izjūtām, kā arī vērot jauna, starptautiska deju konkursa finālu. Drosmīgākajiem apmeklētājiem būs iespēja iesaistīties dažādās aktivitātēs un konkursos, lai sasniegtu baudas virsotnes. Pieaugušo filmu cienītājiem Ķīpsalā būs arī erotiskais kino.

Savukārt 21. februārī kopā ar festivāla zvaigznēm, dalībniekiem un organizatoriem klubā "Coyote Fly" notiks "Erots 2013" pre-party.

Tikai Ķīpsalas hallē (darba dienās no plkst. 10.00 līdz 16.30) vēl ir iespējams iegādāties biļetes par Ls 6. Savukārt iepriekšpārdošanā "Biļešu servisa" (www.bilesuserviss.lv) kasēs ir iespējams iegādāties biļetes par Ls 8! Tuvojoties "karstajam" pasākumam, kā arī pasākuma laikā biļetes, iespējams, kļūs dārgākas. Ieeja festivālā no 18 gadu vecuma! Katru dienu pirmajiem 500 apmeklētājiem – dāvanas no „Contex" un „Cēsu alus". Vairāk par festivālu www.erots.lv

Foto: Syonera von Styx. Publiictātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV