Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Liepājā būs skatāma spēlfilma "Sapņu komanda 1935"

EasyGet.lv, 06.02.2013. 11:28

17. februārī Liepājas Olimpiskajā centrā demonstrēs latviešu spēlfilmu „Sapņu komanda 1935". Filmas seansi notiks pulksten 13, 16 un 19 LOC Rožu zālē.

Tas ir stāsts par raksturu, gribasspēku, cīņas gribu. Par to, ka par spīti visiem šķēršļiem, sapnis ir sasniedzams. Tā ir Aigara Graubas un Andreja Ēķa spēlfilma „Sapņu komanda 1935".

1935. gadā Ženēvā tiek rīkots pirmais Eiropas čempionāts basketbolā. Basketbols Eiropā ir jauna un ne īpaši populāra spēle, komandas iepriekš nav tikušās starptautiskās sacīkstēs. Visi grib būt pirmie, ierakstīt savas valsts vārdu sporta vēsturē.

Čempionātam gatavojas arī Latvijas valsts vienība. Jaunais treneris Baumanis ir pārliecināts, ka viss ir iespējams, viņš tic, ka basketbols var kļūt par populāru spēli, ka var apvienot cilvēkus ar dažādām interesēm un ambīcijām vienotam mērķim, ka visas valstis Eiropā ir vienlīdz svarīgas un līdzvērtīgas un uzvarēs labākais.

Intrigas un sīkas nebūšanas, pārpratumi un raksturu cīņas – tas ir ceļš uz čempionātu. Uzvarēt var tikai vispirms uzvarot sevi.

Latvijas izlases spēlētāju Alekseju Anufrijevu filmā atveido Liepājas teātra aktieris Viktors Ellers. Filmas epizodēs skatāmi arī citi Liepājas teātra aktieri.

Biļetes uz seansiem iepriekšpārdošanā pieejamas LOC informācijas centrā. Biļetes cenas 1,70 Ls.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV