Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Biļetes uz Dziesmu un deju svētku sarīkojumiem tirgos "Biļešu paradīze"

EasyGet.lv, 02.03.2013. 16:08

Latvijas Nacionālā kultūras centra izsludinātajā iepirkuma procedūrā "XXV Vispārējo latviešu Dziesmu un XV Deju svētku biļešu tirdzniecības pakalpojums" uzvarējis SIA "Biļešu paradīze", informē Dziesmu un deju svētku preses sekretāre Inga Vasiļjeva.

Iepirkuma procedūrā, kuras norises termiņš bija no 14. līdz 27. februārim, piedalījās divi pretendenti. Piedāvājuma izvēles kritērijs - iepirkuma nolikuma prasībām atbilstošs piedāvājums ar viszemāko cenu. SIA "Biļešu paradīze" piedāvātā līgumcena ir LVL 12 324.30 bez PVN.

"Biļešu tirdzniecību plānots uzsākt aprīļa sākumā ne mazāk kā 40 biļešu kasēs un interneta vidē. Plašāka informācija par biļešu iegādes laiku un kārtību, kā arī tirdzniecības vietām būs pieejama marta vidū. Šogad Dziesmu un svētku programma ir plaša - tajā ir gan maksas, gan arī ļoti daudz bezmaksas pasākumu, jebkuram interesentam būs iespēja sajust svētku īpašo gaisotni," akcentē svētku organizatore Latvijas Nacionālā kultūras centra direktore Dace Melbārde.

Pretendentiem tika izvirzītas noteiktas prasības, tostarp, nodrošināt ne mazāk kā 40 pakalpojuma sniedzēja pastāvīgās tirdzniecības vietas Latvijā, biļešu tirdzniecību internetā un iespēju veikt telefoniski biļešu iepriekšēju rezervēšanu, izbraukuma tirdzniecību svētku pasākumu vietās u.c.

XXV Vispārējie latviešu Dziesmu un XV Deju svētki Rīgu šovasar pieskandinās no 30. jūnija līdz 7. jūlijam. XXV Vispārējos latviešu Dziesmu un XV Deju svētkus organizē Latvijas Nacionālais kultūras centrs, kas ir Kultūras ministrijas padotībā esošā valsts iestāde.

Biļešu cenas uz Dziesmu un deju svētku maksas pasākumiem būs no viena līdz trīsdesmit latiem. Vienā pirkuma reizē pircējam uz vienu pasākumu būs iespējams nopirkt līdz 8 biļetēm.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV