Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā pulcēsies mākslas zinātnieki no vairākām valstīm

EasyGet.lv, 04.03.2013. 12:12

Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs (DMRMC) no 17. līdz 21. jūnijam notiks Starptautiska mākslas zinātnieku rezidenci, kuras mērķis ir nodrošināt Rotko centra esošās kolekcijas zinātnisko izpēti un analīzi, kā arī veicināt interesi par Daugavpili kā radošu, mākslas pazinējiem un interesentiem saistošu pilsētu.

Pieteikties aicināti profesionāli mākslinieki, mākslas teorētiķi, līdz 30. martam iesūtot savus pieteikumus elektroniski uz maris.cacka@daugavpils.lv.

Daugavpils Marka Rotko mākslas centra kolekciju veido 96 Latvijas un ārvalstu mākslinieku (Lietuva, Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Polija, Austrija, Vācija, Dānija, Francija, Itālija, Lielbritānija, Īrija, Japāna, Norvēģija, Armēnija, ASV) 208 darbi dažādās tehnikās (dažādos mākslas mēdijos radītie darbi), kas tapuši plenēru laikā, posmā no 2005. līdz 2012. gadam.

Papildus informāciju var saņemt, zvanot DMRMC vadītāja vietniekam Mārim Čačkam, pa tālruni+ 371 654 30246 vai rakstot uz e-pastu: maris.cacka@daugavpils.lv. Papildus informācija: www.rotkocentrs.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV