Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Nacionālajā teātrī Teātra dienā „Žurka (ne)būs!”

Easyget.lv, 26.03.2013. 19:18 | komentāri (1)

Latvijas Nacionālajā teātrī 27. marts – Starptautiskā Teātra diena - tradicionāli tiks svinēta ar politiski muzikālo uzvedumu „Žurka (ne)būs!”. 
Nacionālajā teātrī Teātra dienā „Žurka (ne)būs!”

Izrādes scenārija autori ir dramaturgs Jānis Balodis, stāvkomēdiju profesionālis Jānis Skutelis un aktieris Mārtiņš Egliens, savukārt uzvedumā piedalās visi asprātīgākie Nacionālā teātra aktieri.

Uzveduma veidotāji aizvien apgalvo, ka Žurkas nebūs, bet, kā liecina norises uz teātra Lielās skatuves, uz tās ar lielu aizrautību tomēr uzvedums top. Arī teātra gaiteņos var sastapt vairākus Latvijas politiķus un kultūras darbiniekus, kurus tuvāk aplūkojot, var rasties šaubas par to autentiskumu (bet var arī nerasties).

Uzveduma pirmajā daļā būs aizvadītā gada sabiedriski politisko aktualitāšu tops Latvijas Nacionālā teātra skatījumā.

Otrajā daļā Raimonda Petrauska asprātīgs skatījums uz atsevišķu latviešu dziesmu apbrīnojamo melodisko līdzību ar populāriem pasaules hītiem, no kā var secināt, ka labākajām pasaules melodijām saknes patiesībā meklējamas Latvijā.

Tuvākās izrādes: 27., 28. martā, 1. ,4., 7. aprīlī.

Foto: Skats no izrādes „Žurka (ne)būs!”. Foto (c) Gunārs Janaitis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV