Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Rīgas Cirkā svinēs Pasaules cirka dienu

Easyget.lv, 17.04.2013. 14:11

20. aprīlī plkst. 16:00, Rīgas Cirkā būs skatāma īpaša cirka izrāde, kas veltīta ceturtajai Pasaules cirka dienai.

Izrādes ietvaros cirka manēžā ar saviem priekšnesumiem uzstāsies gan Rīgas Cirka studijas “Cirka zvaigžņu fabrika” audzēkņi, gan Bērnu un jaunatnes centra “Laimīte” dejotāji, kā arī Latvijas profesionālie cirka mākslinieki un programmas “Planēta CIRKS” viesmākslinieki: Eva Juliya Cgristiie ar maģijas un ilūzijas šovu, mākslinieki ar plēsīgiem un bīstamiem putniem, jātnieks uz zirga, akrobāti un klauns Mr.Pilosyan.

„Pasaules cirka diena visā pasaulē tiek svinēta jau ceturto gadu pēc kārtas. Šo svētku iniciators ir Eiropas Cirka Asociācija, kas apvieno cirkus, cirka studijas un individuālos māksliniekus visā pasaulē un motivē rīkot dažādus ar cirka mākslu saistītus pasākumus. Cirks, tā ir kultūra miljoniem, un ar šādiem svētkiem vēlamies, lai cirka māksla skatītājiem kļūst tuvāka,” informē Rīgas Cirka direktore un mākslinieciskā vadītāja Lolita Lipinska.

Pēc izrādes ikvienam skatītājam- lielam vai mazam- būs iespēja manēžā pašam izmēģināt savus spēkus cirka mākslā, izmantojot dažādu cirka atribūtiku. Cirka elementus palīdzēs apgūt gan cirka studijas audzēkņi, gan profesionālie cirka mākslinieki.

Pasaules cirka dienas izrāde Rīgas Cirkā skatāma 20. aprīlī plkst. 16:00. Biļetes pieejamas Rīgas Cirka un Biļešu Servisa kasēs, kā arī www.bilesuserviss.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV