Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Imants Ziedonis un Jaunatnes teātris „Viņi ir manējie”

Easyget.lv, 08.05.2013. 09:48

11. maijā plkst. 15.00 Eduarda Smiļģa Teātra muzejā, Eduarda Smiļģa ielā 37/39, notiks piemiņas pēcpusdiena „Viņi ir manējie”, informē muzeja pārstāve Silvija Geikina.

„Viņi ir manējie”, tā 1974. gada nogalē pēc iestudējuma „Kurzemīte” noskatīšanās par Jaunatnes teātra jaunajiem aktieriem teica Imants Ziedonis. Dzejnieka atzinības vārdi, viņa īpašā, labvēlīgā un sirsnīgā attieksme pret „Kurzemītes” režisoru Jāni Vītoliņu un aktieriem iedvesmojusi un sildījusi uzveduma „Kurzemīte” ansambli daudzu gadu garumā.

Imanta Ziedoņa piemiņas mēnesī bijušā Jaunatnes teātra aktieri atcerēsies „Kurzemītes” fragmentus, dalīsies atmiņās par iestudējumu un Imantu Ziedoni.

Piemiņas pēcpusdienā piedalīsies Enriko Avots, Inta Bankoviča, Dina Kristīne Bitēna, Ivars Brakovskis, Maija Eglīte, Alda Krastiņa, Aldis Kusiņš, Rūdolfs Plēpis, Dace Priede, Lenvija Sīle, Atvars Sirmais, Ārija Stūrniece, Ilga Tomase, Egīls Valčs.

Ieejas maksa sarīkojumā: Ls 2.00. Pensionāriem, studentiem: Ls 1.00.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV