Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Latvijas kinoteātros sāks demonstrēt Ridlija Skota jaunāko filmu "Robins Huds"

Forums Cinemas, 10.05.2010. 13:16

No trešdienas, 12.maija, uz ekrāniem Latvijā iznāk filmas "Gladiators" (Gladiator) režisora Ridlija Skota jaunākā filma "Robins Huds" (Robin Hood), kurā galvenajā lomā iejuties Oscar® balvas ieguvējs Rasels Krovs.
Latvijas kinoteātros sāks demonstrēt Ridlija Skota jaunāko filmu "Robins Huds"

Leģendām apvītais Robina Huda tēls pazīstams jau paaudzēm ilgi, viņa varoņdarbi, taisnīgums un piedzīvojumu gars ir iedvesmojuši lielus un mazus. Šis ir stāsts par to, kā aizsākās leģenda par Robinu Hudu.

13. gadsimts, Anglija. Pēc karaļa Ričarda nāves Robins Longstraids atgriežas no dienesta armijā un dodas uz Notingemu, lai atdotu kāda kritušā bruņinieka zobenu viņa tēvam. Viņš iemīlas enerģiskajā lēdijā Merionā (Oscar® balvas ieguvēja aktrise Keita Blānšeta). Cerēdams iekarot Merionas sirdi un glābt ciematu, Robins kopā ar saviem biedriem stājas pretī netaisnībai un uzsāk sacelšanos, kas uz visiem laikiem izmainīs lietu kārtību.

Galvenajās lomās: Russell Crowe, Cate Blanchett, William Hurt, Matthew Macfadyen, Mark Strong, Oscar Isaac, Léa Seydoux, Scott Grimes, Kevin Durand, Alan Doyle u.c.

Režisors: Ridley Scott

Filma no 12.maija tiks demonstrēta Rīgā - kinoteātros "Parex Plaza" un "Cinamon", Daugavpilī, kinoteātrī "Silverscreen", Liepājā, kinoteātrī "Balle" un Siguldā, kinoteātrī "Lora".

Trešdien, 12.maijā filma "Robins Huds" atklās 63. Kannu kinofestivālu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV