Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Emma Votsone kopā ar draugiem apzog Parisu Hiltoni

Easyget.lv, 09.07.2013. 14:07

Parisa Hiltone vairākkārt cietusi zaudējumus pusaudžu dēļ, kas Holivudhilsā apzaga savrupnamus. Un tomēr viņa ielaida savā mājā filmas „Izredzētie” uzņemšanas grupu.
Emma Votsone kopā ar draugiem apzog Parisu Hiltoni

Lai gan ar šiem notikumiem saistītas skumjas atmiņas, 32 gadus vecā Amerikas zvaigzne ļāva Sofijai Kopolai dažas epizodes uzņemt Hiltonu rezidencē. Filmējoties Parisas Hiltones mājā, filmas „Izredzētie” varoņi tiešām apgrieza visu ar kājām gaisā un uzjautrinājās izpriecu istabā.

„Pērn Sofija ieradās manā dzimšanas dienas ballītē. Viņai ļoti iepatikās mana māja. Sofija domā, ka to nav iespējams atdarināt dekorācijās, uzņemot filmas epizodes. Viņa ir īpaša režisore. Nevienam citam es nevērtu vaļā sava nama durvis, bet viņai uzticos,” teikusi Parisa.

„Es apbrīnoju šo neatkarīgo un gudro sievieti, kas kļuvusi par režisori. Sofija visu zina par pusaudžiem – ko viņi dara tagad un ko darījuši agrāk. Es vēl neesmu redzējusi filmu, bet droši vien būs interesanti vērot, kā viņi piecas reizes pēc kārtas uzlauž manu māju, zog manas somiņas un pārdod tās pludmalē. Viņi nozaga mantas vairāku miljonu vērtībā,” atzinusies Parisa Hiltone.

Parisa esot vēlējusies palīdzēt uzņemšanas grupai radīt patiesu kinostāstu: „Es gribēju, lai visi saprastu, cik nozīmīgi bija šie notikumi un cik sāpīgi tie visus skāra. Piemēram, es zaudēju ļoti vērtīgas un mīļas mantas, ko manā dzimtā katra paaudze nodevusi nākamajai. Viņi nozaga man atmiņas un sentimentus, kas vairs nav atgūstami.”

Pusaudžu grupu filmā „Izredzētie” tēlo Emma Votsone, Ketija Čana, Izraēls Brusārs, Klēra Žiljēna, Taisa Fārminga. Filmā piedalās dažas apzagtās zvaigznes – Parisa Hiltone, Adea Lenoksa, Kirstena Dansta u.c.

Latvijas kinoteātros spilgtais stāsts par pusaudžiem tiks demonstrēts no 19. jūlija.

Foto: Parisa Hiltone. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV