Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Nacionālajam teātrim savs žurnāls "BŪS!"

Easyget.lv, 27.09.2013. 15:50

Divas reizes sezonā Latvijas Nacionālais teātris izdos žurnālu ar ambiciozo nosaukumu "BŪS!"
Nacionālajam teātrim savs žurnāls "BŪS!"

"Latvijas Nacionālajam teātrim šī ir 95.sezona, tāda pusapaļa jubileja, kuru īpaši nesvinēsim, jo atšķirībā no cilvēka mūža, esam pārliecināti, ka simto, par spīti visam, vēl noteikti sagaidīsim. Tāpēc, apspēlējot gaidīšanas svētkus un neatkarīgo preses izdevumu “Ir”, savu teātra žurnālu (ne vairs avīzi!) nosaucām „BŪS!”. Turpmākie pieci gadi mūs ved pretī Latvijas Nacionālā teātra un Latvijas Republikas simtgadei.

Žurnāls turpmāk iznāks divas reizes sezonā.

Pirmajā numurā jūs varat lasīt Ojāra Rubeņa sarunu ar vienu no erudītākajiem teātra kritiķiem Normundu Naumani par teātra tendencēm, kritikas uzdevumiem, aktieru izjūtām. Plaša un ļoti saistoša intervija ar vienu no Nacionālā teātra leģendām Jāni Kubili, Dairas Āboliņas saruna ar režisori Ināru Slucku, Līgas Liepiņas stāsts par filmēšanās laiku Leonīda Leimaņa filmā „Pie Bagātās kundzes” un savām šodienas izjūtām, vēl arī virkne interesantu interviju , stāstu un fotomirkļu par teātri un dzīvi teātrī. Ir arī visu Nacionālā teātra aktieru fotogrāfijas un repertuāra lomu saraksts.

Žurnāla cena Ls 1.50, pērkot kopā ar programmiņu Ls 2 par abiem.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV