Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Seksa ainas filmā „Izsalkuma spēles” izraisījušas cenzūras nepatiku

Easyget.lv, 22.10.2013. 09:48

Aktrise Maira Volša tikusi pie galvenās lomas komēdijā „Izsalkuma spēles” ne tikai tāpēc, ka līdzinās „Bada spēļu” zvaigznei Dženiferai Lorensai.
Seksa ainas filmā „Izsalkuma spēles” izraisījušas cenzūras nepatiku

Kaut gan abas skaistules tiešām ir līdzīgas, „Bīstamo mājsaimnieču” zvaigzni scenārijs darīja bažīgu. Filmā viņai bija jātēlo vairākās pikantās epizodēs.

Filma ironizē par „Bada spēlēm”, „Avataru” un citiem grāvējiem, darbība risinās brīvā dabā, un, kur daba, tur arī netīrumi. Nekad nevari būt drošs, ka bezdelīgas mēsli neuzkritīs uz galvas vai pats neiekāpsi čupā, ko atstājis tuvumā klaiņojošais Švarcenegers.

Aktrisei ir krietna darba pieredze komēdijās, viņa nekautrējās filmēties brīvdabas tualetē un kliedēja mītu, ka meitenes (skaistas meitenes pavisam noteikti) „to” nedara. Tas ir tīrais sīkums – kad tika filmētas seksa ainas, cenzūrai nācās iejaukties. Žēl gan, pašas pikantākās ainas skatītāji neredzēs. Toties uzņemšanas grupa vēl ilgi nespēja atgūties, un arī tas, kas nav izgriezts un nav aizsegts, ir ievērības cienīgs.

Divdesmit piecus gadus vecā aktrise godam izturējusi visus režisoru iecerētos pārbaudījumus un pierādījusi, ka spēj tēlot jebkura žanra filmā – gan šausmu filmā, gan parapsiholoģiskā animācijas filmā, gan dokumentāla stila filmā.

Šoreiz skatītājiem nebūs jāraud. Par to gādājuši parodiju meistari, kas radījuši „Šausmenīti”, „Iepazīstieties, spartieši” un „Filmu katastrofu”.

Gada pārdrošāko komēdiju skatieties kinoteātros no 1. novembra.

Foto: Maira Volša. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV