Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Nacionālajā teātrī sākas biļešu iepriekšpārdošana uz izrādēm decembrī

Easyget.lv, 23.10.2013. 16:05

24. oktobrī Latvijas Nacionālais teātris sāk biļešu iepriekšpārdošanu uz decembra izrādēm.
Nacionālajā teātrī sākas biļešu iepriekšpārdošana uz izrādēm decembrī

Decembra repertuāā dominēs izrāde ģimenei „Sudraba slidas” un „Gadumijas koncerts – ielūdz Nacionālā teātra aktieri”. Būs skatāma arī Valtera Sīļa jaunā izrāde „Divu kungu kalps. Anno 1963”, kurai pirmizrāde būs 28.novembrī, informē teātra pārstāve Līga Rimšēviča. Plašs repertuāra izrāžu piedāvājums gaidāms OKartes Jaunajā zālē un Aktieru zālē.

Koncertā būs svinīga gadumijas atmosfēra kopā ar kori „Sonore” un dziesmām, kas paceļ sirdis pret debesīm. Dzeja un Nacionālā teātra zelta putekļi kopā ar Astrīdu Kairišu, Uldi Dumpi un Ģirtu Jakovļevu. 2.daļā mutuļojošs karnevāls, kurā labi atpazīstami tēli no Nacionālā teātra izrādēm mainīsies lomām un atgādinās Jums par gadu mijas brīnumiem. Tas viss ir iespējams tikai teātrī. Režisors Edmunds Freibergs, Aigara Ozoliņa scenogrāfija.

Ļoti populārā izrāde „Sudraba slidas”, kas veidota pēc tāda paša nosaukuma Mērijas Meipsas–Dodžas stāsta motīviem, tiks spēlēta jau 3.sezonu – teātra repertuārā tā tiek iekļauta decembrī un janvārī. „Sudraba slidas” ir izrāde vecākiem, kas vēlas saviem bērniem uzdāvināt ticību brīnumam un pārliecību, ka laba sirds ļauj pārvarēt visus šķēršļus par spīti tam, cik daudz naudas tev makā. Un, protams, bērniem.

Izrādes režisors Edmunds Freibergs, mūzikas autors Raimonds Pauls, scenogrāfs Mārtiņš Vilkārsis. Lomās: Ainārs Ančevskis, Sanita Pušpure, Dace Bonāte, Ilze Rudolfa, Marija Bērziņa, Ivars Puga, Voldemārs Šoriņš, Egils Melbārdis.

Foto: Izrāde ģimenei „Sudraba slidas”. Foto (c) Gunārs Janaitis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV