Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Ģertrūdes ielas teātra repertuārs februārī

Easyget.lv, 10.02.2014. 10:07

Februārī teātris piedāvā jau skatītāju iecienītas izrādes.
Ģertrūdes ielas teātra repertuārs februārī

Ģertrūdes ielas teātrī nākammēnes dienasgaismu ieraudzīs "Heavy Metal" - sen lolotā izrāde par Latvijas karavīriem Afganistānā - Andreja Jarovoja režijā, piedaloties aktieriem Antai Aizupei, Aigaram Apinim, Kārlim Krūmiņam, Kristapam Ķeselim.

Februārī ĢIT piedāvā jau skatītāju iecienītas izrādes:

15. februārī plkst.15:00 kopā ar ģimeni iespējams apmeklēt izrādi "Pasaka par Gardeguni" - mazliet baiss stāsts ar laimīgām beigām visai ģimenei. Pēc tās ir iespēja izrādē redzēto un dzirdēto pārvērst krāsainos zīmējumos mākslinieces Laimdotas Steķes vadībā.

13., 17., 18. februārī 19:00 iespējams noskatīties izrādi "Dzīvot dzīvi". "Režisors Andrejs Jarovojs Ģertrūdes ielas teātra zālē turpina savās monohromajās izrādēs pulēt cilvēku saskarsmes plaknes. Līdz tumsā kaut kas viegli sāk mirdzēt. [..] arī „Dzīvot dzīvi” ir stāsti, kurus skatītājiem ir ļauts novērot, prātojot par cilvēku neprasmi saskarties, nesajūtot īsto laiku un vietu un neieklausoties vienam otrā. Tā ir iedomu un īstenības mijiedarbība, kur robežas nosaka pats skatītājs savā prātā.” Kitija Balcere, portāls Kroders.lv.

23.februārī 19:00 piedāvā izrādi "Pietiekami labs". Izrāde saņēmusi Spēlmaņu nakts nomināciju kategorijā” Gada sasniegums laikmetīgajā dejā” 2012./2013. gada sezonā. “Andreja Jarovoja iestudētajā izrādē “Pietiekami labs” Ģertrūdes ielas teātrī divas aktrises veido tik interesantu, koncentrētu sarunu, kurā jāieklausās ar visu būtību, lai tikai ko nepalaistu garām. Saviļņojoši. Saruna ir par individualitāti, par tiesībām būt tādam, kāds esi, arī par to, cik grūti ir sevi piedāvāt otram, atvērties viņa priekšā. Un cik grūti ir risināt sarunu.” – režisore Māra Ķimele, Latvijas avīze, Kultūrzīmes.

Foto: Izrāde "Dzīvot dzīvi". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV