Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Valentīndienā Kino Citadele īpaša romantisko filmu programma

Easyget.lv, 12.02.2014. 10:24

14. februārī kinoteātris "Kino Citadele" piedāvā romantisko filmu programmu un dāvina īpašu biļešu cenu skūpstu rindā.*
Valentīndienā Kino Citadele īpaša romantisko filmu programma

Valentīndienā ikviens aicināts noskatīties stāstu par divu jauniešu nenogurstošu cīņu par mīlestību filmā "Bezgalīgā mīlestība" un skaistu un bezgala romantisku stāstu par mīlestību gadsimta garumā filmā "Ziemas pasaka".

Filma "Bezgalīgā mīlestība" vēsta par meiteni no situētas ģimenes, kura iepazīstas ar vienkāršu puisi un viņu savstarpējās simpātijas pāraug kaislīgā mīlas dēkā. Vecāku centieni nepieļaut šīs attiecības viņu kaislei piešķir vēl lielāku kvēli.

Režisors: Shana Feste. Lomās: Emma Rigby, Alex Pettyfer, Bruce Greenwood.

Filma "Ziemas pasaka" ir stāsts par brīnumu, liktenīgu mīlestību un mūžveco cīņu starp labo un ļauno. Romantiskās fantāzijas darbība risinās Ņujorkā vairāk nekā gadsimta garumā - no pagājušā gadsimta sākuma līdz pat mūsu dienām. Pīters Leiks ir vientuļš amatnieks, kurš nabadzības spiests kļūst par kramplauzi. Kādā ziemas naktī viņš ielaužas šķietami tukšā greznā savrupmājā, taču sastop tur saimnieka meitu Beverliju - daiļu meiteni, kura mirst no diloņa. Tā sākas Pītera un Beverlijas maģiskais mīlasstāsts, kas turpinās pat pēc meitenes nāves.

"Ziemas pasaka" ir "Oskara" balvas laureāta amerikāņu scenārista Akivas Goldsmita ("Brīnišķīgais prāts") debija režijā. Filmas scenārija pamatā ir amerikāņu rakstnieka Marka Helprina tāda paša nosaukuma 1983. gadā sarakstītais romāns. Galvenajās lomās - populārais īru aktieris Kolins Farels, Džesika Brauna Findleja, Vils Smits, kā arī "Oskara" balvas laureāti Dženifera Konelija, Viljams Hērts, Eva Marija Seinta un Rasels Krovs.

* Pircēji, kas k/t kasēs iegādāsies biļetes uz Valentīndienas filmu seansiem auditorijas pēdējā rindā, saņems 1 € atlaidi no regulārās biļešu cenas. Atlaides nesummējas, spēkā lielākā atlaide.

Foto: Kadrs no filmas "Ziemas pasaka". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV