Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Aprīlī pirmizrādi piedzīvos Māra Martinsona filma "Oki – okeāna vidū"

Easyget.lv, 20.03.2014. 13:32

No 11. aprīļa Latvijas kinoteātros būs skatāma režisora Māra Martinsona Losandželosā uzņemtā mistiskas drāma /trilleris "Oki – okeāna vidū", kurā filmējusies starptautiska aktieru komanda.
Aprīlī pirmizrādi piedzīvos Māra Martinsona filma "Oki – okeāna vidū"

Filmā "Oki – okeāna vidū" piedalās izcilā japāņu aktrise Kaori Momoi, latviešu aktieris Andris Bulis, austrāliete Hanna Levjēna, bet filmas mūzikas autors ir ASV Kinoakadēmijas biedrs Viljams Goldšteins.

Filmas centrā ir bijušais nekustamā īpašuma brokeris Robs, kurš sāk sekot dīvainai japāņu sievietei Oki, kura regulāri maina dzīvesvietu. Savā izmeklēšanā viņš iesaista istabas biedreni Viliju, un visai drīz viņi nonāk aci pret aci ar Oki pagātni un lāstu. Tas liek pārvērtēt arī viņu pašu pagātni. “Oki – okeāna vidū” ir stāsts par trim cilvēkiem, kuru likteņi savijušies Losandželosā un atspoguļo gan Austrumus, gan Rietumus. Japāniete Oki (Kaori Momoi), kas izvēlējusies Ameriku, lai aizbēgtu no savas pagātnes; labākas dzīves meklētājs Robs (Andris Bulis), kas līdzīgi simtiem un tūkstošiem latviešu ir aizceļojis vēl pirmskrīzes laikos, bet, nespējot iedzīvoties, ļoti sāpīgi izjūt krīzi tieši savā dzīvē. Un amerikāniete Vilija (Hannah Levien), pilna jauneklības, bet bez naivuma un ilūzijām, mēģina iepazīt pasauli un pamazām kļūst par kosmopolīti. Trīs personāži, kurus liktenis ir savienojis dramatiskā cīņā ar sevi un pasauli. Austrumu pasaule, Eiropa un Amerika – trīsstūris. Ceturtais filmas personāžs ir pilsēta – Losandželosa. Pilsēta, kurā cilvēki sasniedz mērķus un kurā brūk sapņi. Pilsēta, kurā cilvēks vienā brīdī var būt spilgta zvaigzne, bet drīz jau nevajadzīgs nonīkt aizmirstībā. Pilsēta, kurā cilvēks var izcelties vai arī pazust pavisam.”

Režisors Māris Martinsons ar izcilo japāņu aktrisi Kaori Momoi sadarbojies iepriekš - ar Momoi galvenajā lomā 2009./2010.gadā Honkongā tapa spēlfilma "Amaya".

"Oki - okeāna vidū" veidota kā vairāku filmu producēšanas kompāniju (Krukfilms, VFS Films un Nodibinājums MM art) sadarbības projekts.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV