Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

LNT piemin izcilo aktrisi Veru Singajevsku ar dokumentālo filmu

Easyget.lv, 28.04.2014. 12:29

Pieminot un godinot izcilo latviešu aktrisi Veru Singajevsku, kanāls LNT 30.aprīlī demonstrēs „Latvijas faili filmu Mūsu Vera Singajevska”. Dokumentālā filma veidota pērn par godu aktrises 90 gadu jubilejai.
LNT piemin izcilo aktrisi Veru Singajevsku ar dokumentālo filmu

Filmas „Mūsu Vera Singajevska” veidošanā aktīvi iesaistījās gan pati aktrise, gan viņas tuvie cilvēki, un tā atklāj aktrises sirsnīgumu, atvērtību un dzīves laikā paveiktos ievērības cienīgos darbus.

Sestdien, 26.aprīlī, tikai divas dienas pirms savas 91.dzimšanas dienas, mūžībā aizgājusi viena no talantīgākajām latviešu aktrisēm Latvijas vēsturē - Vera Singajevska. V.Singajevska ir strādājusi Jelgavas teātrī, Jaunatnes teātrī, Latvijas Nacionālajā teātrī, un viņas pazīstamākā un populārākā loma bija zviedru bērnu grāmatas autores Astrīdas Lindgrēnas radītais tēls Karlsons. V.Singajevska par savu darbu ir saņēmusi 1995.gadā piešķirto IV pakāpes Triju Zvaigžņu ordeni. Cieša sadarbība ar V.Singajevsku bija izveidojusies arī kanālam LNT. Ar filmu Latvijas faili. Mūsu Vera Singajevska tika atzīmēta izcilās aktrises un režisores, vairāku paaudžu mīlētās V.Singajevskas apaļā 90 gadu jubileju.

Aktrises pieminēšana ar filmu Latvijas faili. Mūsu Vera Singajevska 30.aprīlī 22:10 LNT!

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV